Ladislav Kašuka: „Hrdinní Ukrajinci“ a „mírumilovní ubozí migranti“…

05.09.2015 21:40 | Zprávy

Migranti si dělají v zemích EU vše, co se jim zachce, nerespektují hranice, zákony, ani žádná pravidla a „hrdinní Ukrajinci“ žijící v ČR, Polsku, nebo v jiných zemích EU „dělají ramena“.

Ladislav Kašuka: „Hrdinní Ukrajinci“ a „mírumilovní ubozí migranti“…
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Události dostávají spád a děj hry, nebo lépe řečeno komedie pro publikum (občany a voliče) se stále zrychluje. Těm ubohým chudáčkům z Afriky (jak se nám je snaží líčit naši politici) nestačí ledajaká evropská země. Oni chtějí jen do Německa a do Anglie, kde čekají, že jim budou bez práce létat pečení holubi do pusy! Těmto novodobým kolonistům (možná by bylo lepší psát budoucím okupantům a vládcům) Evropy nejde vůbec o to žít někde, kde je mír, sehnat si tam práci, respektovat místní pravidla a zákony a přispět tak svou nějak těm, kdo jim poskytl nový domov!

Těmto migrantům jde jen o to vysát ty nejbohatší země, které si mohou dovolit je nějakou dobu uživit a až jich bude víc je ovládnout! Před tímto plánem IS varovala i hrdinná kurdská bojovnice, která navštívila Prahu! Tato žena, která má bohaté osobní zkušenosti s extremisty z IS varovala, že plán IS na ovládnutí Evropy je stejný, jako byl v Iráku a v Sýrii! Nejprve se postupně vmísit mezi obyvatelstvo a pak zaútočit vojensky a vnést mezi lidi hrůzu a děs se postavit na odpor pomocí poprav a bestiálního mučení!

Chceme se toho snad dožít?! Opravdu necháme naše politiky dojít tak daleko a dáme naši zemi všanc cizincům vyznávajícím náboženství netolerující jinou víru, nebo ateismus?!

Z druhé strany u nás a v dalších zemích zase stoupá počet militantně se chovajících Ukrajinců pořádajících si tu demonstrace, akce a mítinky a vyhrožujících všem, kdo otevřeně nesouhlasí s převratem na Majdanu a genocidou pučistické ukrajinské vlády, kterou praktikuje na obyvatelích Donbasu, kteří neudělali nic jiného, než že v souladu s ústavou Ukrajiny odmítli respektovat nikým nezvolenou vládu vlastizrádců a nacistů, která se za pomoci amerických peněz a zbraní chopila v Kyjevě moci!

Tito v bezpečí cizích zemí žijící ukrajinští gerojové vyhrožují svým oponentům vším možným i nemožným od zmlácení, po smrt na „revolverovou nemoc“ a pořádají akce na našich náměstích, při kterých uráží pod ochranou naši policie každého, kdo s nimi nesouhlasí!

Pokud se těchto „superhrdinů“ zeptáte, proč nebojují jako správní ukrajinští vlastenci na Donbasu proti údajným „ruským okupantům“, o kterých bez ustání oni a jejich západní podporovatelé bez poskytnutí jakýchkoli přesvědčivých důkazů pořád dokola mluví, dočkáte se jen urážek a napadání, protože tito „hnědí křiklouni“ se ve skutečnosti bojí každého, kdo se jim dokáže postavit se zbraní v ruce tak, jak to dělají drtivé přesile se již více jak rok bránící obyvatelé Donbasu! Dejte si však na ně pozor, pokud nemáte zbraň, je Vás o mnoho méně, nebo se k nim obrátíte zády, jejich odvaha prudce vzrůstá a jsou schopní Vám ublížit!

Jak vidíte, nic dobrého se v naší zemi bohužel v současnosti neděje. Jedinou nadějí je, že zvítězí zdravý rozum lidí „daleko od Prahy“ a nakonec se ujmou moci skuteční vlastenci!

Ladislav Kašuka

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

12:16 Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

Každého autora potěší, když někdo jeho článek pochválí. Mé články ale často čtenáře štvou.