Děčín: Prorodinná politika má svůj web

02.03.2015 14:26 | Zprávy

Pomoc v krizové situaci, nebo přehled školských a zdravotnických zařízení nově naleznou lidé na portálu prorodinné politiky. Pracovníci magistrátu sestavili všechny důležité informace do uceleného přehledu a vytvořili webové stránky s podrobným popisem a mapovými podklady.

Děčín: Prorodinná politika má svůj web
Foto: mmdecin.cz
Popisek: Děčín

Najít si nového dětského specialistu, nebo nejbližší dětské hřiště můžete nyní na stránkách prorodinné politiky, které se zaměřují na vzdělávání a zdravotnictví, zabývají se sociálními tématy a volnočasovými aktivitami. Rozdělení stránek nabízí přehledné údaje jednotlivých oblastí a své si zde najdou jak rodiny, tak senioři. Ucelené informace z oblasti školství využijí rodiny s dětmi, které zde mají k dispozici kompletní seznam škol, školek, jídelen, sportovních hřišť, možností předškolního vzdělávání, heren apod. Senioři zde najdou například komplexní katalog lékařských zařízení a lékáren. Návod jak postupovat v krizové situaci, kontakty na terénní pracovníky a poradny zjistí občané v odkazu sociální tématika.  „Nový portál, na kterém jsme intenzivně pracovali, je doslova nabitý informacemi, a je určen lidem všech věkových kategorií. Věřím, že pomůže lépe se orientovat v nabídce sociálních a zdravotnických služeb, jednoduše zde totiž zjistíte i aktuální lékařskou pohotovost a na mapě uvidíte přesnou polohu zařízení,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátorky. Všechny tyto informace a ještě mnohem více o zajímavých kulturních i sportovních akcích, případně volných pracovních místech nebo místech v mateřských školách si přečtete na  www.rodina.mmdecin.cz . Portál prorodinné politiky je první z novinek, které město pro občany chystá, následovat bude vylepšení a modernizace portálu pro turisty www.idecin.cz. Nový portál spustí město ve zkušebním provozu již 1. března.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mmdecin.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

11:33 Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

Zvýšit bezpečnost dopravy i chodců: to je hlavní cíl úsekového měření rychlosti v Bynově na silnici …