Otrokovice: Děti řádily ve sportovní hale

14.02.2015 21:21 | Zprávy

Více než dvě stovky žáků ze tří otrokovických základních škol předvedly rodičům, jak jsou zdatní ve sportovních aktivitách. Pololetní řádění je součástí projektu Zdravého pohybu do škol, který se koná tradičně ve sportovní hale na Štěrkovišti. I v letošním roce děti, rodiče, učitelé, trenéři ale i známé sportovní osobnosti zaplnili celou sportovní halu. Akce se konala 10. a 11. února 2015.

Otrokovice: Děti řádily ve sportovní hale
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Pololetní řádění je rozloženo do dvou dnů podle věkových kategorií dětí. V úterý sportovali žáci prvních a druhých tříd a ve středu pak třeťáci, čtvrťáci a páťáci.

„Mým přáním je, aby si děti vytvořily pozitivní vztah ke sportování v co nejmladším věku,“ vysvětlil otrokovický starosta Jaroslav Budek, který celou událost zahajoval.

Pro žáky bylo připraveno malé překvapení v podobě setkání s významnými sportovními osobnostmi a každý žák obdržel pamětní medaili za účast. Pololetní řádění navštívil například střelec Jiří Gach, házenkářka Pavla Nevařilová, veslaři Vlastimil a Petr Čablovi nebo florbalisté klubu Panthers Otrokovice. Moderátorské úlohy se zhostili Vlastimil Bukovjan a Aleš Prudký, členové trenérské rady.

„Vítězné zlato v úterý získalo družstvo ze ZŠ Trávníky, a ve středu se na první příčce umístili žáci ze ZŠ Mánesova,“ informovala Lenka Kučerová, pracovnice odboru školství a kultury, která se podílela na organizaci této události.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

7:31 Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

Na celkem osmnácti zastaveních jsou připraveny výstavní panely s historickými fotografiemi a dalšími…