Otrokovice: V březnu se uskuteční setkání s veřejností k základnímu vzdělávání

01.03.2015 6:32 | Zprávy

Ve středu 4. března v 16:00 hodin se uskuteční v Otrokovické BESEDĚ již druhé veřejné setkání ke strategii rozvoje základního vzdělávání na Otrokovicku. „Na veřejném setkání seznámíme veřejnost s aktuálním stavem tvorby strategie, s hlavními cíli, kterých chceme v oblasti školství dosahovat,“ uvedl manažer projektu Josef Zdražil.

Otrokovice: V březnu se uskuteční setkání s veřejností k základnímu vzdělávání
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Do projektu podpořeného Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu vzdělání pro konkurenceschopnost řízeného Odborem školství a kultury města Otrokovice se zapojilo všech deset základních škol v regionu. „Vytýčili jsme si nesnadný úkol, protože chceme nahlédnout pod pokličku základního vzdělávání na pedagogický proces, a zároveň si chceme zachovat nadhled při zpracovávání Návrhu strategického dokumentu rozvoje základního vzdělávání,“ vysvětlila vedoucí odboru Barbora Šopíková.

Setkání se může zúčastnit každý, kdo se zajímá o problematiku základního školství. Na veřejném setkání bude dána možnost sdělit podněty a připomínky. „Všechny připomínky ze strany veřejnosti v krátké době vypořádáme a zveřejníme na webových stránkách projektu,“ doplnil Zdražil.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

11:33 Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

Zvýšit bezpečnost dopravy i chodců: to je hlavní cíl úsekového měření rychlosti v Bynově na silnici …