Program rozvoje města Litvínova

15.02.2015 6:35 | Zprávy

Město Litvínov v současné době zpracovává důležitý strategický dokument „Program rozvoje města Litvínova“.

Program rozvoje města Litvínova
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Nyní probíhají jednání pracovní skupiny a odborných skupin, které budou definovat nejpalčivější problémy města, probíhají práce na analýzách jednotlivých oblastí (sociální oblast, doprava, životní prostředí, volný čas, podnikání a zaměstnanost, bydlení, školství a vzdělávání, bezpečnost a prevence kriminality). Zároveň bude probíhat dotazníkové šetření. Dotazníky budou v nejbližší době k dispozici na webových stránkách města a zároveň proběhne fyzické dotazníkové šetření v ulicích města. Vaše názory a připomínky nás zajímají, proto bychom rádi požádali veřejnost o zapojení se do tvorby strategického dokumentu – buď formou dotazníků, nebo posléze na veřejném projednání (o termínu veřejného projednání bude veřejnost včas informována).

V případě dotazů, připomínek apod. se obracejte na odpovědného pracovníka: Mgr. Jana Břečková, odbor investic a regionálního rozvoje Městského úřadu Litvínov, tel. 476 767 685, email. jana.breckova@mulitvinov.cz.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mulitvinov.cz

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

7:31 Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

Na celkem osmnácti zastaveních jsou připraveny výstavní panely s historickými fotografiemi a dalšími…