Vsetín: Semetín má svůj osadní výbor

02.03.2015 18:09 | Zprávy

Vsetínští zastupitelé na svém únorovém zasedání schválili vznik Osadního výboru Semetín. Jeho předsedkyní se stala Denisa Mezníková.

Vsetín: Semetín má svůj osadní výbor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Snaha o zlepšení komunikace s městským úřadem i prosazování požadavků obyvatel Semetína vedly v prosinci obyvatele této městské části ke svolání veřejné schůze, na níž se občané shodli, že chtějí zřídit osadní výbor. Tato snaha se projevila i ve volbách, kterých se zúčastnilo 144 občanů z 320. Účast na volbách do osadního výboru tak dokonce překonala účast v podzimních komunálních volbách. Ze zmíněných voleb následně vzešel sedmičlenný výbor, jenž si jako svou předsedkyni zvolil dvaačtyřicetiletou Denisu Mezníkovou, jako místopředsedu pak stejně starého Jaromíra Malučkého ml. Vznik Osadního výboru Semetín následně 13. února schválilo i vsetínské městské zastupitelstvo. Osadní výbor je kolektivním, iniciativním a poradním orgánem Zastupitelstva města Vsetína a jeho úkolem je hájit zájmy obyvatel této městské části a snažit se o zlepšení kvality života v ní. Toho jsou si jeho členové vědomi a chtějí pro blaho Semetína pracovat. „Chceme, aby Semetín byl příjemným místem k životu nás všech, kteří tam bydlíme,“ uvedla přímo na zasedání zastupitelstva Denisa Mezníková.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

11:33 Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

Zvýšit bezpečnost dopravy i chodců: to je hlavní cíl úsekového měření rychlosti v Bynově na silnici …