David (SPD): Nevěřte, že jim záleží na našich životech

05.06.2024 13:09 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na souhlas s ukrajinskými raketovými útoky na území Ruské federace

David (SPD): Nevěřte, že jim záleží na našich životech
Foto: Archiv Ivana Davida
Popisek: Ivan David

Ukrajinskému režimu dochází potrava pro ruská děla. Ukrajinci chtějí žít, proto se vyhýbají mobilizaci. V Bruselu za zavřenými dveřmi jednají zástupci několika zemí včetně České republiky o tom, jak dostat další mladé muže do války na východní Ukrajině, a to i z České republiky.

Nevěřte, že jim záleží na našich životech. Delší dobu se připravuje zrušení práva veta v mezinárodních otázkách včetně války. Prý aby byla Evropská unie více akceschopná. Tou akcí bude válka. Současně některé státy včetně České republiky souhlasí s raketovými útoky do hloubky Ruské federace. Tím Rusko donutí k odvetě a k válce, která může skončit jadernou katastrofou, pak už jí nikdo nezabrání.

Proto se v Budapešti konala půlmiliónová protiválečná demonstrace. Proto ty útoky na Fica a Orbána, kteří válku nechtějí. Válku naopak podporuje koalice Spolu v čele s ODS, Piráti a Starostové Rakušana a Nerudové. Pro podporu války na Ukrajině hlasovalo i hnutí ANO.

SPD je jedinou parlamentní stranou, která žádá příměří a jednání o míru. Proto volte koalici SPD a Trikolora. Jsme proti válce. V Evropském parlamentu jsme a budeme proti zrušení práva veta v otázkách války a míru.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Benefity od zaměstnavatele.

Dobrý den, paní ministryně. Můj zaměstnavatel mi v rámci benefitů nabízí měsíčně jistou částku, kterou mohu rozdělit mezi volnočasové aktivity, vzdělání, platby na e-shopech (lékárny, knížky), životní pojištění a penzijní připojištění. Pokud se rozhodnu peníze utratit za dovolenou, fitness, jazykov...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Na instalaci chytrých elektroměrů mají distribuční společnosti tři roky

15:14 Ministr Síkela: Na instalaci chytrých elektroměrů mají distribuční společnosti tři roky

Od 1. července 2024 začíná tříletá lhůta pro instalace nových chytrých elektroměrů všem zákazníkům s…