David (SPD): Nevěřte, že jim záleží na našich životech

05.06.2024 13:09 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na souhlas s ukrajinskými raketovými útoky na území Ruské federace

David (SPD): Nevěřte, že jim záleží na našich životech
Foto: Archiv Ivana Davida
Popisek: Ivan David

Ukrajinskému režimu dochází potrava pro ruská děla. Ukrajinci chtějí žít, proto se vyhýbají mobilizaci. V Bruselu za zavřenými dveřmi jednají zástupci několika zemí včetně České republiky o tom, jak dostat další mladé muže do války na východní Ukrajině, a to i z České republiky.

Nevěřte, že jim záleží na našich životech. Delší dobu se připravuje zrušení práva veta v mezinárodních otázkách včetně války. Prý aby byla Evropská unie více akceschopná. Tou akcí bude válka. Současně některé státy včetně České republiky souhlasí s raketovými útoky do hloubky Ruské federace. Tím Rusko donutí k odvetě a k válce, která může skončit jadernou katastrofou, pak už jí nikdo nezabrání.

Proto se v Budapešti konala půlmiliónová protiválečná demonstrace. Proto ty útoky na Fica a Orbána, kteří válku nechtějí. Válku naopak podporuje koalice Spolu v čele s ODS, Piráti a Starostové Rakušana a Nerudové. Pro podporu války na Ukrajině hlasovalo i hnutí ANO.

SPD je jedinou parlamentní stranou, která žádá příměří a jednání o míru. Proto volte koalici SPD a Trikolora. Jsme proti válce. V Evropském parlamentu jsme a budeme proti zrušení práva veta v otázkách války a míru.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pošarová (SPD):  Totální fiasko vlády v digitalizaci stavebního řízení ! Kdo zaplatí škody ?

18:02 Pošarová (SPD): Totální fiasko vlády v digitalizaci stavebního řízení ! Kdo zaplatí škody ?

V pondělí jsem se osobně zastavila na stavebním úřadě u nás v Plzeňském kraji, abych prověřila jeho …