Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský vložil nový článek

Představitelé kraje zavítali do znojemské nemocnice

Odpolední program členů Rady Jihomoravského kraje ve Znojmě 27. 1. 2011 byl věnován návštěvě krajských zdravotnických a kulturních zařízení ve městě, stanice Hasičského záchranného sboru a Domova pro matky a otce v tísni, zřizovaného Charitou.

kraj Jihomoravský
Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Dopravní „superkoncepce“

Když ministerstvo dopravy zveřejnilo svou tzv. superkoncepci, tedy přehled dopravních staveb, které by měly být realizovány, srdce nejednoho obyvatele Ústeckého kraje radostně zaplesalo.

Mgr. Michal Hašek
Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

předsednictví v EU

Pane ministře, jak je to s financováním našeho předsednictví? Věděl jste o tom, že některé zakázky byly předraženy? Neuvažujete kvůli tomu o rezignaci na ministerské křeslo?

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

drahá rehabilitace

Pane Hegere, opravdu chcete zpoplatnit třeba rehabilitační péči pro pacienty? Neměl bych nic proti zpoplatněným plombám, protože kdo si nepečuje o zuby, ať si to zaplatí, ale platby za rehabilitaci lidí po úrazu nebo těch, kteří se již postižení narodili, mi přijde nemravná. Handicapovaní mnohdy nemůžou za své postižení, proč by za něj měli platit?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Vláda je prohnilá až do morku kosti

Musím se přiznat, že sledovat současnou vládu, kterak mezi vládními stranami probíhá neustálý boj či spíše predátorské souboje plné zákulisních podrazů a hádek na veřejnosti, mně už nečiní žádné potěšení.

JUDr. Ivana Weberová
JUDr. Ivana Weberová byl položen dotaz

financování stran

Dobrý den paní poslankyně, jste novější tváří ve sněmovně a jako takové bych se Vás rád zeptal, jestli usilujete o zprůhlednění financování stran. Aféra pana Drobila nám pomalu odezněla a po tomhle problému neštěkne ani pes. Přece jen služebně starší poslanci asi nemají zájem na tom, aby se jim koukalo pod prsty štědře dotované lobbysty.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

rodinné daně

Dobrý den, kolik odvádí rodiny v Česku na daních? Pravice nás strašívá příliš vysokými daněmi, ale někde jsem četl, že po různých odečtech platí české rodiny nejmenší daně z celé EU. Je to pravda? Rytíř

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

SAZKA

Pane ministře, jak podle Vašeho názoru dopadne společnost SAZKA a.s.?

doc. JUDr. Petr Pithart
doc. JUDr. Petr Pithart byl položen dotaz

Kniha

Četl jsem Vaši knihu a musím uznat, že se mi hodně líbí, jak dlouho jste na ni pracoval? Předem děkuju za odpověď

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

Vaše pozice

Pane ministře, kdybyste věděl ještě v květnu loňského roku, co vás jako ministra čeká, vzal byste tuto funkci? Anebo byste dál zůstal pracovat na půdě nemocnice Hradec Králové?

Ing. Zdeněk Škromach
Ing. Viktor Paggio
Ing. Viktor Paggio byl položen dotaz

Doprava

Pane poslanče, vy jako dopravní expert strany, jaký máte názor na návrhy ministra Bárty. 1/ pokuty podle příjmu 2/ stavby dálnic čínskými firmami? Hovořili jste na toto téma ve Vaší straně?

Bc. Adam Rykala
Jiřina Fialová
Bc. Adam Rykala
Bc. Adam Rykala vložil nový článek

Veřejnost si cestu do poslanecké kanceláře našla brzy

Již pátý měsíc mohou obyvatelé Ostravy využít služeb poslanecké kanceláře Adama Rykaly. Všichni zájemci se mohou se svými problémy a žádostmi obracet jednak přímo na svého poslance, ale k dispozici je jim také bezplatná právní poradna. Za první čtyři

Bc. Adam Rykala
Bc. Adam Rykala odpověděl na dotaz

Změna

Život mi to trochu změnilo, ale ne zase o tolik. Pokud si člověk dobře dokáže řídit svůj čas, tak se dá všechno zvládnout. Trochu mě mrzí, že mám méně času na svou rodinu a své kamarády, a že role poslance v české společnosti je vnímáná spíše negativně. Vždycky mě bavilo být mezi lidmi a snažit se jim pomáhat. Teď mám k tomu více možností. Důležité

Milan Štěch
Bc. Adam Rykala
Bc. Adam Rykala odpověděl na dotaz

Odpověď

 Dobrý den pane Suchý,    o tomto případu jsem nevěděl. Děkuji Vám za informaci. Pokud by někdo využil pro propagaci sociální demokracie a své osoby podpory osobnosti, která by s tím nesouhlasila, tak by to bylo určitě špatně.