Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Alexandr Vondra
Alexandr Vondra odpověděl na dotaz

Reforma plánování akvizic je nutná

Vážený pane Havle,  na pondělní tiskové konferenci konstatoval ministr obrany, ža zásadním problémem se při kontrole minulých zakázek ukázalo být špatné plánování, například prakticky neexisutjící dlouhodobý plán na nákup zbraní a zbytečně nadhodnocený, a tím často nanaplnitelný střednědobý plán. Zásadní součástí připravované Bílé knihy ted

Mgr. Marta Semelová
Radek John
Radek John byl položen dotaz

Chebská výzva

Zdraví vás pane ministře, dočetl jsem se tady na Parlamentních listech, že ve vedení VV se nijak nevyjadřujete k Chebské výzvě, která vzešla z vaší vlastní partaje. Budete trvat na změnách zákona o financování politických stran nebo na odvolání Martinů?

doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš byl položen dotaz

další korupčníci

Dobrý den, sledoval jsem Vaši tiskovou konferenci na ČT24 a zaujalo mě prohlášení, že kauzou Drobil vládní problémy jistě neskončí. Podle přijdou kauzy další. Kdo je tedy podle Vás další korupčník?

Jiří Paroubek
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

zbrklost nebo hněv

Pane premiére, po většinu času působíte jako klidný politik, ale včerejší ultimátum, které jste dal Věcem veřejný k hlasování o nedůvěře vládě, poměrně radikálně vybočuje z Vašeho jinak klidného politického stylu? To vás poslanci VV tak rozčílili?

Mgr Pavel Drobil
Miroslav Krejča
PeadDr. Ivo Strejček
PeadDr. Ivo Strejček vložil nový článek

Ještě jednou k zimním pneumatikám

Nevím přesně, kdy naposledy jsem napsal text, který by zvednul tak mohutnou vlnu protichůdných reakcí jeho čtenářů, jako byl ten poslední psaný pro Jihlavské listy s názvem "Mají být zimní pneumatiky povinné?"

MUDr. Jiří Štětina
MUDr. Jiří Štětina byl položen dotaz

opravdu odejdou?

Všichni mluví o hrozícím úprku lékařů z naší vlasti, ale někde jsem četla, že lékaři si novou práci příliš nehledají, což svědčí o tom, že nakonec nejspíš své výpovědi stáhnou. Co myslíte Vy, odejdou nebo se s prosíkem do českých nemocnic vrátí?

JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.
JUDr. Petr Hulinský, Ph.D. byl položen dotaz

obrana s ČSSD

Dobrý den pane Hulínský. A co říkáte rolím ministrů obrany z řad ČSSD jako Vetchý, Tvrdík nebo Kostelka? Ti jsou úplně bez poskvrny? Ostatně ani Vy sám jako stínový ministr obrany se v Praze netěšíte příliš lichotivé pověsti….

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. odpověděl na dotaz

V řadě požadavků ministerstvo lékařům vyhovělo

Dobrý den, lékaři původně měli velkou řadu požadavků. V řadě z nich jim již ministerstvo zdravotnictví vyhovělo, například změny  ve vzdělávání již byly z velké části i realizovány, na dalších se intenzívně pracuje a jsou ve fázi finalizace. V současné době se náhle všechny požadavky zúžily jen na velmi významné navyšování mezd. Jed

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. odpověděl na dotaz

V příštím roce léky příliš nezdraží

Dobrý den,nepředpokládáme, že by v příštím roce mělo dojít k nějakému razantnímu zvyšování cen léků. V současné době je prostřednictvím poslanecké iniciativy připraven návrh na prodloužení tzv. Janotova balíčku. Podle našich informací od vě

Robert Kotzian
Robert Kotzian byl položen dotaz

celá brněnská ODS?

Opravdu celá ODS v Brně stojí za prudkým prohlášením Petra Nečase o koalici? Mě se premiérův výrok zdál neuvážený. Děkuji, Kapek Šimon z Brna

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

Nová tvář ČSSD

Pane Hašku, myslíte, že dosáhnete nového stylu ČSSD, když jí povedete společně se starým partajníkem Sobotkou? Ten, který dostal na mítinku facku, sedí v nejužším vedení strany už dlouhá léta a nové tváři určitě moc nepomůže.

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
RNDr. Petr Nečas
JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

tvrdý proslov

Jak se postavíte k premiérovu útoku vůči VV? Podpoříte koaliční vládu podle koaliční smlouvy, odejdete nebo nakonec budete hlasovat proti vládě, kvůli premiérově aroganci?