Poslední příspěvky z profilů

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
PhDr. Marcel Chládek, MBA
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

nelichotivý rozpočet

Dobrý den pane ministře, v posledních dnech se hodně mluví o rozpočtu. Máme třetí nejhorší rozpočet v historii naší země. To nezní příliš lichotivě. Nešlo ho sestavit s menším schodkem? Děkuji za odpověď.

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

financování politických stran

Dobrý den pane premiére, ODSácká kauza Drobil mimo jiné opět ukázala na prapodivný systém financování politických stran. Nechystáte nějaký zákon, který by financování politických stran zprůhlednil?

Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Změňte volební zákon

Rada Ústeckého kraje dnes projednala návrh výzvy poslancům a senátorům Parlamentu České republiky ke změnám volebních zákonů a doporučuje zastupitelstvu ji schválit.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Jiří Paroubek
Mgr. Miluše Horská
Ing. Kamil Jankovský
Ing. Kamil Jankovský vložil nový článek

Musíme být rychlí a přesní

Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) pod vedením ministra Kamila Jankovského pokračuje dílčími kroky ve zpřesňování legislativy v oblasti veřejných zakázek (VZ) a její modernizaci.

PhDr. Ivan Bartoš
PhDr. Ivan Bartoš byl položen dotaz

České WikiLeaks

Dobrý den, myslíte, že je správné, zveřejňovat tajné dokumenty, tak jak to činí WikiLeaks? Propagujete jeho českou verzi, ale neohrozí to bezpečnost naší země?

Ing. Jiří Dolejš
Ing. Zdeněk Škromach
Ing. Zdeněk Škromach byl položen dotaz

důchodová reforma

Dobrý den, myslíte, že peníze ze zvýšeného DPH půjdou opravdu jen a pouze na důchodovou reformu. Odírají nás, co to dá, ale pokud nám to v budoucnu pomůže, snad to stojí za to. A nebo ne? Kde by brala zdroje na důchody ČSSD?

Česká pirátská strana
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

doživotní imunita

V tisku jsem se dočetl, že ČSSD potopila zákon, který by měl zrušit doživotní imunitu zákonodárců. Proč? Nepochopitelné,,,,

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

postižení

Dobré ráno pane ministře, po novém roce skončí pro zaměstnavatele výhody, kterých využívali, když zaměstnávali postižené spoluobčany. Je to rozumné? Myslíte, že si postižení lidé najdou práci i bez tohoto zvýhodnění?

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

povodně

Pane Hegere, myslíte, že už nám nastávají povodně? Jednou jste masový odchod lékařů přirovnal k povoním, na něž se peníze prostě najít musí. Myslíte, že peníze získáte?

Jan Horník
Jan Horník byl položen dotaz

Drobil

Dobrý den pane Horníku, co říkáte aféře Drobil? Je to počátek pádu vlády nebo se to zveličuje? Topka se ke kauze vyjadřuje snad ze všech nejméně. Děkuji za odpověď.

Květa Daňková
Občan Květa Daňková má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Petr Toman
Občan Petr Toman má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jiří Paroubek
Sosak
Občan Sosak má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz