Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Garance státu

Neměl by kromě cen energií, stát garantovat lidem hlavně dostupné bydlení a taky ceny potravin? Máte dojem, že to tato vláda dělá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
JUDr. Lubomír Ledl
JUDr. Lubomír Ledl byl položen dotaz

opozice v Praze

Dobrý den pane Ledle, do jaké míry jste opoziční stranou v pražském zastupitelstvu? A pak ještě jedna drobnost, co je pravdy na tom, že jste politicky vyrůstal ve stínu Vasila Mohority? Děkuji, Věra

Radek John
Radek John byl položen dotaz

WikiLeaks

Dobrý den pane ministře. VV jsou známy svým postojem ke zprůhlednění politiky. Jak se v této souvislosti díváte na případ WikiLeaks? Může to být další z cest k průhlednosti? Petr

RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Komu není rady, tomu není pomoci

.....dodnes jsem přesvědčen, že strana, která má zastoupení v nejvyšších patrech zákonodárné moci a usiluje o větší podíl na exekutivě, by se měla umět postarat lépe o své vlastní sídlo, které je tak lukrativně položeno.

JUDr. Stanislav Křeček
JUDr. Stanislav Křeček vložil nový článek

Česká televize desinformuje občany.

Ve svých zpravodajských pořadech se ČT 1 v sobotu 11.12. 2010 věnovala problematice nájemního bydlení zejména v souvislosti s ukončením zákonné regulace nájmů v části republiky, které nastane od 1. 1. příštího roku.

Mgr. Soňa Marková
Miroslav Bednář
Miroslav Bednář byl položen dotaz

kouření

Dobrý den, je podle Vás na místě ztížit kuřákům život? Byl byste pro zákaz kouření v restauracích? Na zastávkách se už dnes kouřit nesmí, ale spousta lidí to stejně porušuje.

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

plagiátorství

Dobrý den pane ministře. Jak se zdá, opisování bakalářských a diplomových prací zůstává nepotrestáno. Soudím tak z řešení případů na plzeňských právech. Dá se proti plagiátorství na školách vůbec nějak bránit?

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Ing. Václav Zemek
Ing. Václav Zemek byl položen dotaz

zavřené obálky podruhé

Dobré dopoledne pane Zemku, chci se zeptat, jak se díváte na obří eko zakázku? 10. Prosince měly být otevřeny obálky s nabídkami, ale nestalo se. Myslíte, že zakázka bude nakonec zadána nebo skončí v propadlišti dějin? Ptal jsem se i pana Drobila. Děkuji za odpověď. Radík

Mgr Pavel Drobil
Mgr Pavel Drobil byl položen dotaz

zavřené obálky

Dobré dopoledne pane ministře, co bude dál s obří ekologickou zakázkou? 10. Prosince se měly otvírat obálky s nabídkami a kde nic tu nic. Bude zakázka nakonec dotažena do konce nebo bude odpískána?

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

stávka

Jak hodnotíte výsledky stávky z 8. prosince? Bojíte se rostoucího odporu proti reformám nebo myslíte, že počet stávkujících spíš dává za pravdu Vám?

Zdeněk Ryšavý
Zdeněk Ryšavý
Ing. Martin Kocourek
Ing. Martin Kocourek byl položen dotaz

propagace

Dobrý den pane ministře, o předražených armádních zakázkách slýchám pořád. Proč se ale nevyzvedávají úspěchy některých firem pracujících pro armádu? Nedávno jsem vůbec poprvé v životě slyšel o firmě LOM, která se zabývá modernizací vrtulníků pro českou armádu a tahle firma má prý slušný ohlas i v zahraničí. Chystáte se víc propagovat úspěšné české

Zdeněk Maršíček
Zdeněk Maršíček byl položen dotaz

Martinů

Dobré ráno pane Maršíčku, jak se díváte na odvolání policejního prezidenta Martinů? Pan Bublan z ČSSD ho za svého úřadování nevybral, protože to není příliš razantní člověk a ve funkci ho teď nechce ani pan John.

Alena Gajdůšková
Alena Gajdůšková vložil nový článek

Lidská práva

Dvacet let po sametové revoluci, vedené právě v duchu dodržování lidských práv, je celá lidskoprávní agenda v Česku ohrožena.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

živnostník roku 2010

Dobrý den pane Sobotko, živnostník roku, pekař z Liberce řekl, že nejvíc křičí o stávkách ti, kteří toho umí nejméně a bojí se tak osobního ohodnocení. Nemyslíte, že má pravdu?

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa byl položen dotaz

pivo, víno a daně

Pane ministře, není vůči pivovarníkům nefér, že vinaři jsou osvobozeni od placení části daní? Tedy, pokud jsem to v novinách přečetl správněa přečetl jsem to hned několikrát, protože se mi tomu nechtělo věřit

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Spolchemie

Dobrý večer, nedávno jsem na Parlamentních listech četla, že ústecká Spolchemie dobře zvládá krizi. Jenže teď zase slyším, že se bude výrazně restrukturalizovat (chápu to jako rozprodávat), protože horko těžko zvládá splácet jen úroky z dluhů přesahujících 2,5 miliardy. Kde je tedy pravda? Zuzka z Ústí.