Poslední příspěvky z profilů

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Petr Tluchoř
Petr Tluchoř odpověděl na dotaz

Kdo podpoří neziskové organizace?

Myslím, že máme dostatek firemních dárců a že povědomí o sociálně odpovědném podnikaní, jehož součástí je i podpora neziskovému sektoru, v České republice postupně roste. Stejně tak se zvyšuje úroveň profesionality v neziskových organizacích, které se pro podnikatelskou sféru stávající důvěryhodným partnerem. 

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Dvojí metr médií

Poskytl jsem v posledních dnech po dlouhé době rozhovory pro média. Jeden pro časopis Týden, druhý pro MF Dnes.

Petr Tluchoř
Petr Tluchoř byl položen dotaz

chudí podnikatelé

Máme v Čechách dost movitých podnikatelů, kteří by podpořili neziskové organizace? Děkuji za odpověď, Jarda

Jiří Paroubek
RSDr. Miroslav Opálka
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

stávky

Dobrý den, zítra nás čeká stávka. Pokud budou následovat další, např. generální, budete je také podporovat?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

anonymní akcie

Dobrý den pane minstře, před volbami jste tvdili, jak skoncujete s přístupem anonymních firem k tendrům A teď tady čtu, že firmy s anonymními akciemi se mohou dál zúčastňovat soutěží. Jak je to možné?

Tomáš Jirsa
Tomáš Jirsa vložil nový článek

S napětím očekáváme, kdo povede Šumavu

Palčivá šumavská kauza se dostává do nové fáze vývoje. Po rezignaci Františka Krejčího, který z Národního parku Šumava udělal továrnu na dříví, by se měl vývoj vrátit před rok 2005.

RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Plavání žáků ZŠ v Mostě již popáté

Mandát senátora sice skončil, ale některé aktivity, které byly a jsou organizovány ne pro "slávu" organizátora, ale pro radost dětí a jejich , např. sportovní vyžití, pokračují....(a poháry mají dobrou, nikoliv nevalnou úroveň)... :-))

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas odpověděl na dotaz

Musíme vyčkat, jak se bude situace v eurozóně vyvíjet.

Situace v eurozóně se samozřejmě změnila proti situaci, kdy jsme hlasovali o přistoupení k Evropské unii. Na druhé straně na eurozóně jsme velmi silně ekonomicky závislí, jde tam drtivá většina našeho exportu. Na neúspěchu eurozóny nemáme žádný zájem.Já jsem přesvědčený, že nemáme stanovovat termín přistoupení k euro, protože musíme vyčkat, j

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

EURO

Dobrý den pane premiére, v televizi jste odmítl říct, kdy přijmeme EURO. Přijmeme ho vůbec někdy? Myslím, že bychom se bez něj mohli i obejít.

MUDr. Miroslav Ouzký
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Prohnilá berlička Nečasovy vlády

Premiér Nečas rád přehání. Již několikrát v poslední době tvrdil, že vysoký rating ČR je způsoben: 1. vznikem jeho vlády rozpočtové odpovědnosti, 2. škrtáním ve výdajích státního rozpočtu.

PhDr. Marcel Chládek, MBA
Radek John
Radek John byl položen dotaz

policejní prezident

Proč má podle Vás policejní prezident Martinů odstoupit? Zdá se mi, že premiér i prezident ho podpořili.

PeadDr. Ivo Strejček
Ing. Milan Urban
Ing. Milan Urban byl položen dotaz

jaderná energergetika a Američané

Hospodářské noviny píší, že se česká vláda rozhodla spolupracovat s USA v oblasti jaderné energetiky. Je tak nejspíš jasné, kdo nám dostaví Temelín. Neudělali by to Francouzi lépe? A nebo Rusové s českou účastí levněji? I když Rusům bych to osobně nesvěřil. Děkuji za odpověď.

Václav Vlček
Václav Vlček byl položen dotaz

firmy a veřejné zakázky

Dobrý den pane senátore, proč se bráníte důslednější kontrole firem, které žádají o státní zakázky? Proč jste proti vypisování seznamu lidí s alespoň deseti procentním podílem ve společnosti? Děkuji za odpověď, Robin

Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

změny

Máte kolem sebe jen lidi z ODS, personální změny budou tedy u konce, ale co další změny? Co vlastně chcete překopat, systém zadávání armádních zakázek? Nebo nejdřív prošetříte starší zakázky? David

Jan Bürgemeister
Jan Bürgemeister byl položen dotaz

sněm na Praze 1

Dobrý den, co říkáte na ODS v Praze 1? Včerejší sněm podle Vás nebyl v pořádku, protože část delegátů opustila jednání, na Vaši výzvu. Necháte věcem volný průběh nebo budete proti sněmu ještě nějak protestovat?