Poslední příspěvky z profilů

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek
Karel Schwarzenberg
Mgr. Bohuslav Sobotka
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Dvojí metr médií

Poskytl jsem v posledních dnech po dlouhé době rozhovory pro média. Jeden pro časopis Týden, druhý pro MF Dnes. Ačkoliv přepsaný obsah rozhovorů byl doposud v souladu s tím, co jsem řekl, v obou případech došlo k naprosté následné dezinterpretaci.

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek vložil nový článek

Hejtman: Jsem na straně stávkujících

Téměř tři tisíce lidí dnes přišlo před Janáčkovo divadlo v Brně protestovat proti vládním škrtům. Pracovníky veřejného sektoru přijeli podpořit představitelé rakouských odborů i jihomoravský hejtman Michal Hašek.

Mgr. Michal Hašek
Radek John
Alexandr Vondra
Ing. Ivan Fuksa
RNDr. Petr Nečas
Mgr. Josef Dobeš
Martin Pecina
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka
RNDr. Petr Nečas
JUDr. Jeroným Tejc
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Úroveň LN a HN

Pane předsedo, chtěl bych vědět, jak vnímáte klesající zájem čtenářů o Lidové a Hospodářské noviny. Říkal jsem v Hydeparku, že jste spokojen s návštěvností vašeho portálu, myslíte, že i to mohlo způsobit pokles prodejnosti deníků?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

anonymní akcie

Dobrý den pane minstře, před volbami jste tvrdili, jak skoncujete s přístupem anonymních firem k tendrům A teď tady čtu, že firmy s anonymními akciemi se mohou dál zúčastňovat soutěží. Jak je to možné?