Brno: Primátor přijme baseballisty, aby jim poděkoval za vzornou reprezentaci města

19.10.2011 11:15 | Zprávy

Kolem stovky hráčů – od žáků přes juniory až po extraligové družstvo mužů – baseballového týmu Draci Brno přijme ve čtvrtek 20. října 2011 primátor města Brna Roman Onderka na Nové radnici.

Brno: Primátor přijme baseballisty, aby jim poděkoval za vzornou reprezentaci města
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

I přesto, že v nejvyšší soutěži získali v letošním roce šestnáctinásobní mistři ČR A-tým Draci Brno stříbrné medaile, byly ostatní týmy Draků Brno celkem čtyřikrát mistři České republiky. Pravděpodobně půjde o početně největší přijetí u primátora města.

„Letošní sezóna byla v počtu získaných zlatých medailí opravdu veleúspěšná a troufám si říci, že nenajdeme v brněnské historii tým, který by v jedné sezóně vlastnil v tolika kategoriích absolutní prvenství v rámci České republiky. Chtěl bych proto všem hráčům od těch nejmenších až po ty nejzkušenější pogratulovat a poděkovat za výbornou reprezentaci města," uvedl brněnský primátor Roman Onderka.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Brno.cz

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

16:48 Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

Litoměřické vinobraní bude. Celá akce se uskuteční s charitativním podtextem a proběhne již tuto sob…