Cheb: Svoboda bude slavnostně otevřena Silvestrovskou nocí

15.10.2011 13:44 | Zprávy

Vstupenky si můžete rezervovat, případně i zakoupit na www.kcsvoboda.cz, nebo v divadle či infocentru.

Cheb: Svoboda bude slavnostně otevřena Silvestrovskou nocí
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

První akcí ve zrekonstruované Svobodě, nejmodernějším kulturním centru v Karlovarském kraji, bude velká Silvestrovská noc. „Noc má ukázat dům v celé kráse a síle. Znamená to, že na každém sále bude probíhat program. Na hlavním bude hrát orchestr Koala a připravena je i řada show. Vinárna nabídne ochutnávku vín z Moravy. V klubu bude bavit a hrát DJ Honza Hošek," uvedl obchodní ředitel Západočeského divadla Vladimír Keblúšek.

Vstupenky na Silvestrovskou noc jsou k dostání ve dvou cenových kategoriích. Na hlavní sál stojí 250 korun a je možné si je koupit přímo ke stolu. Na boční sály činí cena vstupného 180 korun, přičemž vstupenka není vázána na konkrétní místo „Lidé, kteří si vstupenku na boční sály zakoupí, samozřejmě místa k sezení mít budou. Do prodeje jde jen omezený počet  vstupenek, který odpovídá počtu židlí na bočních sálech," vysvětlil Keblúšek.

Vstupenky na Silvestrovskou noc si můžete rezervovat, případně i přímo zakoupit na webu www.kcsvoboda.cz. Kromě toho jsou k dostání také v divadle nebo v Turistickém infocentru na náměstí. „Pro ty, kteří si zakoupí vstupenku do divadla na silvestrovské představení Třicet devět stupňů a zároveň i na slavnostní otevření Svobody, jsme připravili akční cenu. Po předložení vstupenky do divadla získají vstupenku na Silvestrovskou noc za 200 korun na hlavní sál," dodal Keblúšek. 

Prvním velkým koncertem, který v novém kulturním centru proběhne, bude 18. ledna 2012 vystoupení Heleny Vondráčkové s kapelou. Vstupenky budou na webu www.kcsvoboda.cz v prodeji od 1. listopadu, v divadle a v infocentru na náměstí pak od 1. prosince. 

Bc. Tomáš Ivanič, redaktor Chebských radničních listů  

Další zprávy z Chebu čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

16:48 Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

Litoměřické vinobraní bude. Celá akce se uskuteční s charitativním podtextem a proběhne již tuto sob…