Hradec zažije oslavy státního svátku

23.10.2011 13:40 | Zprávy

Při příležitosti státního svátku, výročí vzniku samostatné Československé republiky, se 28. října uskuteční na Masarykově náměstí slavnostní shromáždění. Předcházet mu bude ve čtvrt na deset vystoupení mažoretek na Baťkově náměstí.

Hradec zažije oslavy státního svátku
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Na Masarykově náměstí položí představitelé samosprávy, spolků a branně bezpečnostních složek v 10 hodin k pomníku T. G. Masaryka květiny a věnce. Oslava státního svátku bude následně pokračovat v režii Svazu bojovníků za svobodu setkáním u pomníku odbojů na Eliščině nábřeží. Zájemci budou moci současně vidět výstavu věnovanou českým vojákům nasazujícím svůj život v Afganistanu nazvanou Afganistan - hrdost a odvaha. Výstava umístěná na Masarykově náměstí pod širým nebem potrvá do 15. listopadu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…