Liberec: Bezplatné využití sportovišť

17.10.2011 9:47 | Zprávy

Ještě více než čtyři desítky hodin bezplatného využití sportovišť Městského stadionu pro letošní rok má v rámci rezervy k dispozici Statutární město Liberec.

Liberec: Bezplatné využití sportovišť
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Rozhodlo se proto oslovit sportovní kluby, školská zařízení, městské organizace apod. s nabídkou na jejich poskytnutí. V případě, že organizace projeví zájem, může se s požadavkem obrátit na referentku oddělení kultury a sportu paní Renatu Sobotkovou (renata.sobotkova@magistrat.liberec.cz), nejdéle do úterý 18. října.

Bezplatné hodiny je možné čerpat na základě koncesní smlouvy uzavřené s provozovatelem Městského stadionu v Liberci.

„Pro využití volných hodin v rámci veřejné služby pro příští rok se chystáme oslovit široké spektrum místních organizací. Chceme se zaměřit především na děti a mládež, chceme dát příležitost i handicapovaným sportovcům a podobně. Naším cílem je nejen nabídnout možnost čerpání volných hodin, ale také zmapovat aktivní sportovní kluby v Liberci. V rámci čerpání hodin veřejné služby se budeme snažit uspokojit co nejvíce zájemců zejména, ale nejenom, z řad organizovaných sportovců," shodují se náměstek primátorky Jiří Rutkovský a Roman Šotola, liberecký radní a předseda sportovní komise.

K dispozici mohou mít sportovci ledovou plochu, atletický stadion nebo halu míčových sportů.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

16:48 Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

Litoměřické vinobraní bude. Celá akce se uskuteční s charitativním podtextem a proběhne již tuto sob…