Příbram: Slavnostní setkání s absolventy středočeské Akademie 3. věku VISK

15.02.2015 13:20 | Zprávy

Dne 5. 2. 2015 v deset hodin dopoledne proběhlo v obřadní síni na Zámečku-Ernestinu v Příbrami slavnostní předání osvědčení seniorům - absolventům dalšího ročníku dvousemestrálního studia Akademie 3. věku, kterou v Příbrami realizuje Vzdělávací institut Středočeského kraje (VISK) pod záštitou Středočeského kraje a ve spolupráci a s finanční podporou města Příbrami.

Příbram: Slavnostní setkání s absolventy středočeské Akademie 3. věku VISK
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Absolventi studijního programu Svět literatury obdrželi od ředitele VISK Mgr. Jiřího Holého a místostarosty města Příbram Mgr. Václava Švendy nejen osvědčení o absolvování studia, ale i květinu a výpravnou knihu o středočeských hradech a zámcích, věnovanou Středočeským krajem. Ve svých vystoupeních oba velmi ocenili motivaci a nadšení, s jakým se senioři zapojují do studia v A3V, a popřáli jim nejen hodně zdraví, ale i  mnoho úspěchů v dalším studiu, které VISK v rámci A3V v roce 2015 pro příbramské seniory připravil.

Kromě  jazykových kurzů, pohybových aktivit a dalších programů bude od září  2015  zahájeno studium nového dvousemestrálního studijního programu s názvem Dějiny umění. Místostarosta města Příbram Mgr.  Švenda ve svém vystoupení seniory ubezpečil o tom, že město Příbram bude i v dalším období A3V podporovat.

Na závěr slavnostního aktu absolventi  vyslechli studentskou hymnu a zapózovali pro společnou fotografii společně s ředitelem VISK, místostarostou města Příbram a také s koordinátorkou A3V pro Středočeský kraj PaedDr. Miluší Novákovou, která se o studijní  skupinu po celý rok vzorně starala.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pribram-city.cz

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

7:31 Náchod: Slavíme i v ulicích města – Náchod 770 & Fotoklub Náchod 100

Na celkem osmnácti zastaveních jsou připraveny výstavní panely s historickými fotografiemi a dalšími…