Ústí nad Labem se prezentovalo v Plzni

31.10.2011 20:15 | Zprávy

Ve dnech 20. - 22. 10. 2011 se město Ústí nad Labem prezentovalo na 7. ročníku veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2011.

Ústí nad Labem se prezentovalo v Plzni
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Veletrh se přesunul do nových prostor, a to do nové haly TJ Lokomotiva Plzeň, která tak nabídla návštěvníkům i vystavovatelům přehledný vystavovatelský sektor v jedné hale. Na veletrhu se prezentovali především zástupci tuzemských měst a obcí, cestovních agentur a výrobci regionálních produktů z různých oblastí České republiky. Součástí veletrhu byly také semináře a doprovodný program.

Zájem návštěvníků u stánku města Ústí nad Labem se soustřeďoval především na turistické atraktivity vybudované v posledních letech, jako jsou lanová dráha Větruše a rozhledna na Malém sedle a na městské dominanty - Větruši a Střekov, tipy na cyklovýlety a lodní dopravu na Labi. Veliký úspěch slavily také nové publikace a předměty z projektu Slavné lokální značky z Ústí nad Labem. Pro zájemce o ústecký region byla připravena široká nabídka publikací a propagačních materiálů města.

Další zprávy z Ústí nad Labem čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…