Znojmo: Nový ředitel Městských lesů Znojmo

02.11.2011 10:30 | Zprávy

Rada města Znojma na svém zasedání jmenovala s účinností od 1. 11. 2011 ředitele příspěvkové organizace Městské lesy Znojmo Ing. Oldřicha Juřinu.

Znojmo: Nový ředitel Městských lesů Znojmo
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

RM se při svém rozhodnutí řídila doporučením výběrové komise, která se v průběhu měsíce října zabývala výběrem nejvhodnějšího uchazeče na post ředitele Městských lesů.

Ing. Oldřich Juřina je absolventem Lesnické fakulty Vysoké školy zemědělské v Brně, obor lesní inženýrství a působí v oboru od roku 1981. Během své bohaté profesní kariéry zastával různé funkce v lesnických provozech.

Ing. Oldřich Juřina pochází z Jemnice, je ženatý a má dva syny, kteří studují na vysoké škole. Vedle lesnické profese je jeho koníčkem příroda, cestování a myslivost.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…