Zvolte dopravce roku Ústeckého kraje!

18.10.2011 7:28 | Zprávy

Dopravní podnik města Ústí nad Labem se i letos uchází o Váš hlas v soutěžní anketě Dopravce roku 2011. Zapojte se do čtvrtého ročníku ankety a získejte jednu z hodnotných cen!

Zvolte dopravce roku Ústeckého kraje!
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

První tři vylosovaní hlasující vyhrají moderní notebooky a dalších sedm získá hodnotný balíček regionálních výrobků. Hlasovat můžete do 31. října 2011, a to na internetových stránkách www.dopravceroku.cz, nebo hlasovacím lístkem, který je možné odevzdat mj. v infocentru Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s., nebo v dolní stanici lanové dráhy na Větruši.

Výsledky ankety budou známy 15. listopadu 2011.

Více informací o soutěži naleznete na www.dopravceroku.cz

Hlasovací lístek si můžete stáhnout zde, nebo ho vyplnit on-line zde.

Společnost Dopravní podnik města Ústí nad Labem, a. s. byla založena 1. ledna 1997 jako nástupce zrušeného státního podniku Dopravní podnik města Ústí nad Labem. Zakladatelem a jediným akcionářem je Město Ústí nad Labem. Podnik zajišťuje zejména provoz hromadné dopravy ve městě Ústí nad Labem a jeho blízkém okolí,

k čemuž disponuje vozovým parkem autobusovým a trolejbusovým. Od listopadu 2010 je rovněž provozovatelem lanové dráhy a dopravy na lanové dráze na Větruši. V oblasti přepravy osob zajišťuje i smluvní dopravu v ústecké aglomeraci. K dalším aktivitám Dopravního podniku patří mj. provoz autoškoly, stanice technické kontroly, čerpací stanice a odtahové služby pro potřeby Statutárního města Ústí nad Labem.

„Rádi bychom i letos v soutěži Dopravce roku 2011 uspěli. Domnívám se, že například lanová dráha spojující obchodní centrum Fórum s Větruší je mezi návštěvníky našeho města vyhledávanou a velmi oblíbenou atrakcí. I proto věřím, že má náš dopravní podnik velkou šanci na dobré umístění", hodnotil vyhlídky v anketě náměstek primátora Jan Řeřicha.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

16:48 Litoměřice: Vinobraní nabídne možnost přispět obětem ničivých povodní

Litoměřické vinobraní bude. Celá akce se uskuteční s charitativním podtextem a proběhne již tuto sob…