Peštová (ANO): Pane poslanče Michálku, tou obsesí tady trpíte celou dobu vy

24.10.2024 16:21 | Monitoring

Projev na 115. schůzi Poslanecké sněmovny 24. října 2024 – reakce na projev poslance Michálka

Peštová (ANO): Pane poslanče Michálku, tou obsesí tady trpíte celou dobu vy
Foto: XTV
Popisek: Berenika Peštová

Děkuji za slovo, pane předsedající.

Já už jsem se lekla, že přijdu o svoji zpětnou vazbu, nebo zpětnou reakci na pana poslance Michálka, prostřednictvím vás, pane předsedající. Pane poslanče Michálku, prostřednictvím pana předsedajícího, my nemáme žádnou obsesi, tou obsesí tady trpíte celou dobu vy. Vy máte obsesi na Babiše, ale totální, tu už máte tři roky, možná i déle, ale to já tady řešit nebudu.

Anketa

Je pro vás důležité, zda Andrej Babiš byl, či nebyl spolupracovníkem StB?

hlasovalo: 3134 lidí

Mě urazilo to, co jste řekl, já jsem pouze reagovala na to, že vy jste byl zděšen, že tady nikdo není, to byla moje reakce. Jestli se vám nelíbila reakce kolegů, tak jste je měl jmenovat, ale vy jste to našil i do mě, a to mně vadí. Vy, když jste teď v opozici, proto jsem vás teď bedlivě poslouchala, tak jste najednou lepší opozice, jo? Vy jste lepší opozice, my jsme asi hloupější opozice, nebo já tomu nerozumím, v čem je na rozdíl mezi tou opoziční prací.

Já si myslím, že opozice hlídá vládnoucí koalici a je jedno, jestli je lepší, nebo není lepší. V každém případě jste s námi v opozici a hned jste se museli onálepkovat, že vy jste ta lepší opozice. Vy čtyři kusy jste lepší opozice, jo. (Poznámka pana poslance Michálka.) Já jsem ráda, že jste vedl ministry, aby tady... Nebo na tom grémiu, vy jste říkal, že jste se vždycky přidal k naší paní předsedkyni a vyzýval jste ministry. No, podívejte se, jak to dopadlo, jo. Jestli jste někoho vyzýval, tak asi vidíte, kde vás měli, jo - asi jako nás - lepší opozici.

Děkuji.

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Peníze pro manželku

Jestli se chcete vzdát části svých náhrad ve prospěch vaší ženy, proč to neuděláte? Proč jste se kvůli tomu obracel na vládu? Mě nějak uniká ta podstata, teda pokud to není jinak a nechtěl jste pro vaši ženu peníze navíc, což tvrdíte, že nechtěl. Můžete mi prosím osvětlit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Adamec (ODS): Musím říct, že si takhle legislativní proces vůbec nepředstavuju

18:09 Adamec (ODS): Musím říct, že si takhle legislativní proces vůbec nepředstavuju

Projev na 115. schůzi Poslanecké sněmovny 24. října 2024 k energetickému zákonu