Poslední příspěvky z profilů

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek byl položen dotaz

důkazy

Máte nějaké důkazy pro vaše tvrzení, že za odvoláním Bartoše stojí tlak na premiéra ze strany některých členů ODS, které jste jmenoval, např. Skopečka, Stanjury atd.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Andrej Babiš
Andrej Babiš vložil nový článek

Řídit stát jako firmu? A proč ne…

Nejednou jsem řekl, že si myslím, že stát by se měl řídit jako firma. Tato moje představa či řekněme i záměr jsou soustavně napadány mými politickými oponenty. Rád bych se to pokusil vysvětlit trochu podrobněji.

Vincent Pribula
Mgr. Jiří Kobza
Ing. Miloslava Vostrá
Ing. Miloslava Vostrá vložil nový článek

Opeření škůdci

Nejen počasí, ale i opeření škůdci trápí pěstitele ovoce a vinaře. Špačci jsou velmi agresivní a dá se říct, že v honbě za potravou nepohrdnou ani drobným ovocem.

Ing. et Ing.  Jan Skopeček
Radek Rozvoral
Ing. Radovan Vích
Mgr. Miroslav Kavij
Mgr. Jan Klán
Mgr. Jan Klán vložil nový článek

Kuře hýbe kontinentem

Dnešní svět je doslova zahlcen kuřecím masem. Jeho spotřeba stále stoupá. OSN odhaduje, že v nejbližších letech předežene oblíbené vepřové maso a náš svět se přesune do věku kuřete.

Mgr. Bc. Vít Rakušan
Petr Sýkora
Petr Sýkora vložil nový článek

Bytový komplex Zahrady Opatov stále zeje prázdnotou!

Bytový komlex Zahrady Opatov, který čítá 198 bytů pořídila Praha 11 v roce 2014 za 530 miliónů Kč ( 37.000 Kč / M2) s cílem pronajímat takto pořízené byty občanům městské části v rámci startovacího a ustupového bydlení.

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Levné obecní byty, levné hypotéky

Čekal bych, že právě toto bude jedním z hitů volebního programu ČSSD. Vždyť už před 10 – 12 lety tato strana přicházela s podobnými náměty ve svém programu, jako nyní přicházejí – hádejte kdo, no – Lidovci.

Milan Chovanec
PhDr. Lubomír Zaorálek
Ing. Marian Jurečka
Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

A kolik peněz si zaslouží kopáč?

Učitelům 130 procent, úředníkům 140 %, vědcům 200 %. Není nic jednoduššího než ve volební kampani slibovat možné i nemožné. Ale koupí si za to obdarovaní alespoň tolik co dnes?

Ing. Antonín Seďa
Ing. Antonín Seďa vložil nový článek

Sociální demokraté podporují dostupné bydlení

Bydlení je potřeba, která je pro člověka jednou z nejdůležitějších. Při pohledu na ceny bytů a nemovitostí je třeba, aby stát zakročil a pomohl k získání cenově dostupného bydlení. A to nejen pro seniory či mladé rodiny s dětmi.

MUDr. Jiří Koskuba
Petr Bajer