Poslední příspěvky z profilů

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek byl položen dotaz

Empatie,

Obecně by měly být schopnosti empatie mimořádně rozvinuté u všech profesí, kde dochází k výrazné interakci s jinými lidmi. Můj názor je, že u politika obzvlášť. Co vy na to ? Jinak, ač "stará" bába Vám Pirátům fandím.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Zdeněk Nytra
Ing. Zdeněk Nytra
Ing. Zdeněk Nytra
Ing. Zdeněk Nytra vložil nový článek

Stavební zákon: 27 hlasování

Senátoři vrátili Sněmovně novelu stavebního zákona, která by měla zjednodušit a zrychlit povolování staveb, chtějí některé body upravit. Týká se to například přezkumu nezákonného jednání v moci úřední nebo pořizování územních plánů.

Mgr. Jana Černochová
Ing. Zdeněk Nytra
Ing. Zdeněk Nytra vložil nový článek

Proč jsme odmítli kariérní řád učitelů

Kariérní řád rozděluje učitele do tří skupin - od začínajících po délesloužící a vynikající. Podle toho, do které skupiny patří, budou také zaplaceni. Začínající učitelé budou muset po nástupu do školy absolvovat dvouleté „zkušební" období.

Ivo Valenta
Mgr. Vlasta Bohdalová
Mgr. Vlasta Bohdalová vložil nový článek

Školství na cestě k propasti?

Když Senát vrátil poslancům novelu zákona o pedagogických pracovnících obsahující kariérní řád, nevypadalo to samo o sobě jako problém. Vždyť většina navržených změn je vlastně „ku prospěchu“ učitelů. Přece mají dostat víc peněz!

Vincent Pribula
JUDr. Jan Chvojka
Ing. Roman Váňa
Ing. Roman Váňa vložil nový článek

Úspěch v primárkách je pro mě pocta i závazek

V Olomouckém kraji se dnes (09.06.2017) sčítaly hlasy zaslané v rámci primárních voleb České strany sociálně demokratické. Lídrem kandidátky pro podzimní volby do poslanecké sněmovny bude místopředseda Poslaneckého klubu ČSSD Roman Váňa.

Mgr. Miroslav Kavij
Mgr. Bohuslav Sobotka
Brig.gen.v.v., Mgr. Martin Červíček
Ing. František Laudát
Brig.gen.v.v., Mgr. Martin Červíček

Koncepce policie - komentář

Je současné přidávání pro stabilizaci policie dostatečné a účelně vynakládané?! Nelze jen naříkat již více než 3 roky, jak obtížně nabíráme do policie nové uchazeče. Problémem současné policie nejsou jen platy a nábor nových policistů, ale i neschop

Ing. Zbyněk Stanjura
JUDr. Vojtěch Filip
MUDr. Jiří Štětina
Ivan Pilný
Ing. Bronislav Schwarz