Poslední příspěvky z profilů

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování II.

Děkuji za odpověď o párování I., Párování tedy neprobíhá jen na mimořádných schůzích jinak vždy. Bude hlasování o zvýšení koncesionářských Tv a rozhlas. poplatků, hlasování o zvyšování věku odchodu do důchodu na běžné schůzi, nebo mimořádné? Vy opravdu věříte, že stávající koaliční strany se budou c...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Bronislav Schwarz
Mgr. Jana Černochová
Ing. Petr Bendl
Mgr. Marta Semelová
Mgr. Marta Semelová vložil nový článek

Lidice žalují, Lidice varují

Jsou dny, které se navždy bolestně vryjí do našich srdcí a tuto jizvu nevyhladí ani plynoucí čas. K takovým datům patří 10. červen 1942, den, kdy němečtí vrazi vtrhli do Lidic.

PhDr. Miroslav Sládek
Ing. Tomáš Czernin
Ing. Jiří  Nouza
Ing. Antonín Seďa
Radek Rozvoral
Radek Rozvoral vložil nový článek

Přímá demokracie a nastavení její platnosti.

Abychom řádně pochopili systém přímé demokracie, který již řadu let reprezentativně funguje ve Švýcarsku, je potřeba se s ním postupně seznámit. Po její podobě jako rostoucím faktoru úspěchu následuje nastavení její platnosti.

RNDr.  Jana  Plamínková
Dan Ťok
Mgr. Ivana Stráská
Ing. Ondřej Prokop
Mgr. Jaroslav Biskup
Petr Cvalín
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Je přijetí eura před volbami téma?

Z mého hlediska, z hlediska mých znalostí a životního názoru i mého názoru jako ekonoma, je přijetí eura v naší zemi naprosto rozumné a zcela zákonité. Jinou věcí je, zda je možné přijmout euro opravdu v krátké době…

Tomáš Vandas
Tomáš Vandas vložil nový článek

VANDAS: S křížkem po funuse

Na sociálních sítích se jako houby po dešti vyrojily negativní reakce na zákaz kouření v restauracích. Platnost tohoto zákona způsobila, že kuřáci nyní okupují veřejný prostor ulice a drtivá většina hospod se potýká s úbytkem hostů a logicky i tržeb.

Martin Lank
Jiří Čunek
Mgr. Michaela Marksová