Poslední příspěvky z profilů

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Petr Bajer
Jan Birke
JUDr. Vojtěch Filip
Dan Ťok
Marian Keremidský, Mgr.
Margita Balaštíková
Česká Lípa
Ing. Mgr.  Milan Šarapatka, Ph.D.
PhDr. Miroslav Sládek
Mgr. Jiří  Šesták
Mgr. Jiří Šesták vložil nový článek

Prezident se dostal na samou hranici ústavnosti

„Středečním odvoláním Andreje Babiše sběr podpisů skončil a po domluvě ve vedení Senátu se ústavní žaloba podávat nebude. Senát svým aktivním přístupem v průběhu květnové vládní krize jednoznačně naplnil roli, kterou mu dává Ústava České republiky.

Radek Rozvoral
Radek Rozvoral vložil nový článek

Přímá demokracie a globální výhled na její vývoj.

Abychom řádně pochopili systém přímé demokracie, který již řadu let reprezentativně funguje ve Švýcarsku, je potřeba se s ním postupně seznámit. Po rostoucím využití občanské iniciativy následuje globální výhled na vývoj přímé demokracie.

Česká Lípa
Česká Lípa vložil nový článek

Přerozdělení podpory z dotačních programů 2017

Velkou kapitolu udělení finanční podpory z vyhlášených dotačních programů města Česká Lípa pro rok 2017 uzavřeli českolipští zastupitelé na květnovém zasedání. Rozhodli o přerozdělení dotací v celkové výši 16 246 680 korun.

Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Fenomén Kajínek

Češi milují inteligentní zločince. V českém národním povědomí se dlouho tradují pověsti a písně o známém lotru Václavu Babinském, který v závěru svého života obveseloval v českých putykách spolustolovníky svými povětšinou vymyšlenými historkami.

Ing. Miloslava Vostrá
Kateřina Valachová, Ph.D.
Tomáš Zdechovský
Strana svobodných občanů
Občanská demokratická strana
Ing. Bohuslav Chalupa
Mgr. Jana Černochová