Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
kraj Jihomoravský
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg
MUDr. Jiří Besser
MUDr. Jiří Besser odpověděl na dotaz

Ministr kultury Jiří Besser odpověděl na dotaz

V historii ČT se podobných sporů objevilo několik. Jde v tuto chvíli o vnitřní záležitost ČT a nemyslím si, že by měl do sporu výrazně zasahovat politik, byť ministr kultury. Odvolání ani jmenování ředitele ČT není náplní práce ministerstva kultury, tím méně samotného ministra.

RNDr. Petr Nečas
Jiří Šlégr
Jiří Šlégr byl položen dotaz

ČSTV

Dobrý den pane Šlégre, překvapilo mě, jak jste se shodoval s názorem koalice okolo zrušení ČSTV. Jak silné mají sportovní funkcionáři páky, aby se společnému tlaku koalice a opozice ubránili. Možná se zbavíme příživníků a za to Vám tleskám!

Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Nekonečný seriál pokračuje č. 4

I podle internetových diskusí je zřejmé, že dochází k výrazné proměně postojů i tzv. mlčící většiny. Občas by neuškodilo našim představitelům zavítat i do jiné komunity.

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

poplatky jako vražda

Dobrý den pane Hašku, co Vás vedlo k tomu, že jste slevil v otázce zdravotnických poplatků? Z reakcí z Vašich spolustraníků by člověk řekl, že jste spáchal vraždu. Standa Král

David Rath
Ing. Jiří Dolejš
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Je Petr Benda opravdu lump?

Média, ale také někteří bájně lhaví funkcionáři sociální demokracie (Fišera, Foldyna) stále opakují, že Petr Benda je odpovědný za předražený nákup přístrojů pro nemocnici v Ústeckém kraji.

MUDr. Miroslav Ouzký
MUDr. Miroslav Ouzký vložil nový článek

Sjednocená Evropa?!

Kdo procházel v tomto kolem budovy EP v Bruselu, nemohl si nevšimnout obrazové výstavy, která ukazovala sjednocení stávající Evropy na příkladech výstavby železničních koridorů.

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa vložil nový článek

Cesta k poctivé správě lesů

Koncepce hospodaření Lesů ČR, kterou ve středu projednávala vláda a znovu se k ní vrátí příští týden, je významným krokem k proměně podniku z černé ovce ve vzornou státní firmu.

Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Nekonečný seriál pokračuje č. 3

ČSSD – 512 mil. Kč, ODS – 314 mil. Kč, VV – 113,5 mil. Kč a TOP 09 – 74 mil Kč. To jsou kvalifikované odhady reklamních agentur nákladů těchto politických stran ve volební kampani za období leden až září 2010.

Bc. Miloslava Vostrá
Bc. Miloslava Vostrá odpověděl na dotaz

Každý má právo na svůj názor

Vážený pane, myslím, že každý má právo na svůj vlastní názor. Já ten svůj mám podložený ještě názory lidí, se kterými se setkávám. Rozhodně nepatřím mezi poslance, kteří kritizují vládu dnem i nocí. Spíše se snažím hledat konsensus, který by byl snesitelný pro občany této země. V žádném případě Vám však neberu Váš osobní názor. Jen by bylo dobré se

Ondřej Liška
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

horoskop

Dobrý den pane premiére, na astrologii sice věřím asi tolik jako na existenci kouzelných skřítků, ale přece jen mě zaráží jedna věc. Kauza policejního prezidenta ukazuje, že Vaše pozice ve vládě oslabila, přesně jak předpovídají chytráci tady na parlamentních listech. Nebojíte se o premiérský post? Zdena

Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Skála nad Hřenskem

Nestabilní skála nad Hřenskem, která hrozila zřícením na silnici, se dočká sanace. Ministerstvo životního prostředí souhlasilo s uvolněním finančních prostředků na odbourání části skalního bloku a vše je tedy zřejmě na dobré cestě.

Jiří Šlégr
Jiří Šlégr byl položen dotaz

Sazka

Dobrý den, co opozice říká na dění v Sazce? Lenka

Mgr. Bohuslav Sobotka