České Budějovice: Hasiči mají dobrou partu, přidejte se k nim

21.09.2024 16:48 | Tisková zpráva

Když se zeptáte dětí, čím by chtěli jednou být, děvčata volí třeba herečku, kluci většinou hasiče. Na triku hrdě nosí podobiznu požárníka Sama a sní o tom, že až vyrostou, stane se z nich hrdina, který zachraňuje životy, bojuje s ohněm a jezdí v autě s majáky.

České Budějovice: Hasiči mají dobrou partu, přidejte se k nim
Foto: Zuzana Bednářová
Popisek: Náměstí v Českých Budějovicích

„A já přicházím s pěknou zprávou. Nemusejí čekat až do dospělosti, ale mohou se přidat k dobrovolným hasičům už teď a navštěvovat volnočasový kroužek – požární sport, kde si udržují fyzičku, ale také se učí pracovat v partě a soustředit se na daný úkol. Možná právě tady se rodí láska k hasičině, která některým vydrží celý život. V úplně každé obci, od těch nejmenších až po velká města, fungují sbory dobrovolných hasičů, tak se poptejte a zapojte. Přinese vám to tolik zajímavých zkušeností, možná i velkých dobrodružství a nových přátelství, že určitě nebudete litovat. A připomínám, že i naše krásné město má své dobrovolné hasiče s družstvem těch mladých. A že jim tom jde, jak se patří, svědčí i to, že si připomněli už 150 let od své existence. Pokud se tedy rozhodnete, můžete volat přímo trenérovi dětí na číslo 731 201 714, tak ohni zmar!“ říká primátorka Dagmar Škodová Parmová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

České Budějovice: Hasiči mají dobrou partu, přidejte se k nim

16:48 České Budějovice: Hasiči mají dobrou partu, přidejte se k nim

Když se zeptáte dětí, čím by chtěli jednou být, děvčata volí třeba herečku, kluci většinou hasiče. N…