Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Bohuslav Sobotka
David Rath
David Rath odpověděl na dotaz

Poslanec MUDr. David Rath odpověděl na dotaz

Významná část soukromých lékařů dosahuje takovýchto příjmů , dále také i podstatná část primářů v nemocnicích. Řadový lékař takového platu nedosahuje a mladí lékaři nastupují za 17 tisíc korun, tedy dostávají v dnešní době méně než za kolik nastupuje učitel.

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa odpověděl na dotaz

Kontroly jsou velmi intenzivní a dále pokračují

 Náš stát , konkrétně Státní veterinární správa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce a Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, konají veškerá kontrolní i preventivní opatření, která jsou v souladu s platnou legislativou. Zintenzivnily kontroly a prověřují potraviny především v obchodních řetězcích, a to především s vazbou směrem

Ing. Ivan Fuksa
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

Kanadaští experti

Dobrý den, prý k nám přijedou kanadští experti a budou zkoumat, jak se staráme o menšiny. Oni vážně věří, že od nás romové neutíkají jen za většími penězi z dávek? Opravdu věří diskriminaci?

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

Langer?

Pan Lessy se Vám v roli policejního prezidenta příliš nelíbí. Měl byste radši Pana Langera, jak tvrdí někteří novináři? Děkuji za odpověď

Jiří Paroubek
Radek John
Radek John byl položen dotaz

policisti na Hradě

Tanečky kolem policejního prezidenta začínají být vtipné. Byl výběr hlavy policistů předjednán na Hradě, když Klaus zachraňoval koalici? A vy jste s panem Lessym šel proti dohodě?

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

dálnice placené z EU

Dobrý den, budete pokračovat jen ve výstavbě některých dálnic. Nebylo by ale výhodnější vyčerpat co nejvíc peněz z EU dokud tečou, i za cenu toho, že bychom si museli půjčit? Až k nám evropské peníze nepotečou, bude pozdě.

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

vyhazov za internet

Dobrý den pane ministře, četla jsem o případu, kdy firma vyhodila zaměstnance za to, že pracovní dobu trávil sledováním soukromé pošty a videa. Smí firma tohle dělat? Smí sledovat, čemu se zaměstnanec věnuje v pracovní době?

JUDr. Jeroným Tejc
JUDr. Jeroným Tejc byl položen dotaz

ABL

Pane stínový ministře, copak BIS nemá žádné nástroje, jak prokázat nekalé chování v případě ABL? Přeci není možné, aby se čekalo na to, co přinese jakýsi pan Kmenta, proslulý posedáváním v hostincích a psaním článků "jedna paní povídala" o F. Mrázkovi to a to...

JUDr. Jeroným Tejc
Renáta Witoszová
Renáta Witoszová byl položen dotaz

Drábek

Paní poslankyně, váš ministr práce a sociálních věcí cílí na zrušení povinnosti ohlašovat volná pracovní místa, je to podle vás dobře?

Bc. Roman Onderka, MBA
Bc. Roman Onderka, MBA byl položen dotaz

Bárta ministr

Dobrý den, pane primátore. Jste mi velice sympatický a proto bych od Vás chtěl slyšet názor na pana Bártu. 1) Jak vnímáte jeho kroky na dopravě, pomohou něčemu? 2) Jak se díváte na zdražení mýtného, které zdraží zároveň celou dopravu? 3) Měl by odstoupit v případě, že ABL sledovala politiky ODS v Praze? Děkuji

Karel Schwarzenberg
JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

Rezignace

Když se ukáže, pane ministře, že ABL sledovala politiky ODS, dáte svou funkci k dispozici?

JUDr. Vít Bárta
kraj Jihomoravský
kraj Jihomoravský