Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
MUDr. Jiří Besser
RNDr. Petr Nečas
Jana Vaňhová
JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

nádraží v Boleslavi

Pane ministře, zachráníte naší budovu nádraží v Boleslavi? Dnes je v dezolátním stavu, ale na Parlamentních listech jsem četla, že jste nakloněn její záchraně. Lenka z Boleslavi

JUDr. Vojtěch Filip
Karel Schwarzenberg
RNDr. Pavel Poc
David Rath
David Rath byl položen dotaz

Nečas s Kubkem v klidu

Zrovna čtu, že Kubek s Nečasem jsou v klidu, protože plánují, jak všechny peníze, co ušetří, darují lékařům. Stačilo by vám to jako opozici, ale i jako doktorovi? Děkuji za odpověď, Král

Milan Štěch
Milan Štěch vložil nový článek

Vzpomínka na Jiřího Dienstbiera

8. ledna naše řady navždy opustil Jiří Dienstbier, předseda Výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost. Za dva roky, kdy byl senátorem, se stal jedním z nejvýraznějších představitelů klubu sociální demokracie.

Přemysl Sobotka
Ing. Ivan Fuksa
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

azyl Danyšylovi

Dobrý den pane ministře, bylo rozumné poskytovat azyl Ukrajinci Danyšylovi? Jak jsem pochopil ze zpráv je ve vlastní zemi obviněn z korupce. Navíc je Ukrajina tranzitní zemí pro plyn.

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Bohuslav Sobotka
Tomáš Jirsa
Mgr. Michal Hašek
JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

protikorupční balíček

Soustavně bráníte svého předsedu a protikorupční balíček. Všímám si ale, že z politiků jste v podstatě sám jako kůl v plotě. Proč protikorupční balíček taj hájíte? Co nám přinese?

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa byl položen dotaz

česká půda

Dobré ráno, letos nám prý končí výjimka na zkupování české půdy cizinci. Zůstane vůbec nějaká půda v českých rukou? Budou mít třeba malí čeští zemědělci přednost před Němci nebo Holanďany?

jeanajea
Občan jeanajea má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz