Tým CzechTourism posílili noví kolegové

20.08.2015 15:01 | Zprávy

Českou centrálu cestovního ruchu posílili noví kolegové. Do funkce ředitele odboru regionální partnerství a vztahy B2B nastoupil Mgr. Aleš Pangrác, vedoucí oddělení produkt management se stala Mgr. Vladimíra Vyhnálková.

Tým CzechTourism posílili noví kolegové
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Dne 3. 8. 2015 nastoupil do funkce ředitele odboru regionální partnerství a vztahy B2B Mgr. Aleš Pangrác.

Na Univerzitě Karlově -  Fakultě tělesné výchovy a sportu  získal titul magistra v oboru management neziskových organizací, studoval též management řízení a ekonomii.

Většinu profesionální kariéry se věnoval personálnímu a organizačnímu řízení sportovních klubů a marketingu B2B a B2C zejména fotbalových klubů, jako např. FK Jablonec nebo FC Viktoria Plzeň. Zabýval se též regionálním marketingem B2B a vztahy s klíčovými zákazníky např. v T-Mobile Česká republika.

Do agentury CzechTourism přichází s bohatými zkušenostmi se vztahy B2B v regionech a v nastavení koncepce rozvoje těchto vztahů.

Na pozici vedoucí oddělení produkt management – kulturní turismus nastoupila Mgr. Vladimíra Vyhnálková.

Po studiích na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity České Budějovice, obor Česká literatura a světové dějiny a přednáškové činnosti na Vyšší soukromé škole Pražská tamtéž se věnovala převážně rozvíjení vztahů s partnerskými regiony.

Z pozice vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje v kanceláři hejtmana se podílela na přípravě a realizaci Koncepce cestovního ruchu Jihočeského kraje 2014 – 2020 a na přípravě a realizaci projektů přeshraniční spolupráce.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Unikátní praxe čeká na učně z Hněvkovic

16:14 ČEZ: Unikátní praxe čeká na učně z Hněvkovic

Hned několik praxí čeká na osmičku učňů druhého ročníku nedávno otevřeného oboru Svářeč a potrubář v…