Tým CzechTourism posílili noví kolegové

20.08.2015 15:01 | Zprávy

Českou centrálu cestovního ruchu posílili noví kolegové. Do funkce ředitele odboru regionální partnerství a vztahy B2B nastoupil Mgr. Aleš Pangrác, vedoucí oddělení produkt management se stala Mgr. Vladimíra Vyhnálková.

Tým CzechTourism posílili noví kolegové
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Dne 3. 8. 2015 nastoupil do funkce ředitele odboru regionální partnerství a vztahy B2B Mgr. Aleš Pangrác.

Na Univerzitě Karlově -  Fakultě tělesné výchovy a sportu  získal titul magistra v oboru management neziskových organizací, studoval též management řízení a ekonomii.

Většinu profesionální kariéry se věnoval personálnímu a organizačnímu řízení sportovních klubů a marketingu B2B a B2C zejména fotbalových klubů, jako např. FK Jablonec nebo FC Viktoria Plzeň. Zabýval se též regionálním marketingem B2B a vztahy s klíčovými zákazníky např. v T-Mobile Česká republika.

Do agentury CzechTourism přichází s bohatými zkušenostmi se vztahy B2B v regionech a v nastavení koncepce rozvoje těchto vztahů.

Na pozici vedoucí oddělení produkt management – kulturní turismus nastoupila Mgr. Vladimíra Vyhnálková.

Po studiích na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity České Budějovice, obor Česká literatura a světové dějiny a přednáškové činnosti na Vyšší soukromé škole Pražská tamtéž se věnovala převážně rozvíjení vztahů s partnerskými regiony.

Z pozice vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje v kanceláři hejtmana se podílela na přípravě a realizaci Koncepce cestovního ruchu Jihočeského kraje 2014 – 2020 a na přípravě a realizaci projektů přeshraniční spolupráce.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

FNUSA: Brněnská triatlonistka závodí proti Alzheimerovi a Parkinsonovi

20:11 FNUSA: Brněnská triatlonistka závodí proti Alzheimerovi a Parkinsonovi

Brněnská rodačka Iva Horčicová letos poprvé startuje na Mistrovství světa v triatlonu. Den D nastane…