Tomáš Jarolím: Krym ukazuje pokrytectví USA, EU i zemí NATO

01.03.2014 21:31 | Zprávy

Nesouhlasím s Ruským postupem na Krymu, ale paralelu nevidím v okupaci Československa, ale v okupaci Kosova a bombardováním Srbska.

Tomáš Jarolím: Krym ukazuje pokrytectví USA, EU i zemí NATO
Foto: tan
Popisek: Tomáš Jarolím

Osobně jsem zvědavý na přístup EU, USA a NATO. Respektive, zda jejich názory a kroky, které odsuzují postup Ruska nejsou pokrytecké. Podobná situace jako na Krymu byla nedávno na Balkáně. Výsostně Srbské území Kosovo, bylo Srbsku odebráno a předáno většinovému Albánskému obyvatelstvu. A to za bezprecedentního použití násilí (bombardování Srbska) ze strany USA a NATO, za jednoznačné podpory EU. Nebude tedy odsouzení vojenských kroků Ruska ze stejných důvodů pokrytecké? A tím nechci hajít Ruský postoj, naopak odsuzuji jak ten současný Ruský, tak ten minulý ze strany USA a EU.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Tomáš Jarolím

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Kdy konečně vyhodí z pražské radnice Hřiba?

15:06 Jiří Paroubek: Kdy konečně vyhodí z pražské radnice Hřiba?

Pokud má pražský občan nebo osoba, která dojíždí do Prahy denně za prací většinou autem (je jich až …