Jihlava: Vyrazte s námi na kolo a na kánoe

20.09.2024 13:44 | Tisková zpráva

Zdravé město Jihlava ve spolupráci se spolkem Rozběháme Jihlavu pro vás na sobotu 21. září připravilo cyklojízdu s doprovodným programem pro děti. Vyrážíme v 10 hodin z dopravního hřiště.

Jihlava: Vyrazte s námi na kolo a na kánoe
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Přemýšlíte, jak strávit sobotní dopoledne? Co s námi vyrazit na kolo a kánoe? Zdravé město Jihlava ve spolupráci se spolkem Rozběháme Jihlavu pro vás připravilo vyjížďku po jihlavských cyklostezkách. Začínat budeme v 10 hodin na dopravním hřišti, odkud vyrazíme směr stezka Mlýnská – Helenínská, kde na nás na konci bude čekat stanoviště Zdravého města Jihlava s bohatým programem pro děti. „Vyzkoušet si budou moci například chůzi na chůdách, lukostřelbu nebo slalom. Připraveno máme i drobné občerstvení,“ uvedla Tereza Vazquez, která sobotní cyklojízdu povede. 

Od stánku Zdravého města Jihlava se vydáme do sportovně-relaxačního areálu Český mlýn, kde si budete moci půjčit kánoe a projet se v nich po řece. Organizaci zajišťuje Vysoká škola polytechnická Jihlava. Cyklovýlet pak zakončíme v restauraci Starka. Trasa je dlouhá cca 8,5 kilometru a předpokládaný konec je ve 13 hodin.

Akce se koná za finanční podpory Zdravého kraje Vysočina.

Pokud se raději procházíte, pak máme pro vás na sobotu ještě jeden tip. Od 14 hodin pro vás v lesoparku Heulos, vedle letního kina chystáme kurz Nordic walking. Společně ujdeme cca 4 – 5 kilometrů a naučíme vás správný styl nordic walking chůze. Kurz i zapůjčení holí je zdarma. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Cheb: Zastupitelstvo schválilo třímilionový dar pro severní Moravu

16:48 Cheb: Zastupitelstvo schválilo třímilionový dar pro severní Moravu

Peníze získají menší obce z Moravskoslezského kraje, ve kterých povodeň napáchala velké škody.