Ostrava: Vyberte si dům roku

06.03.2015 10:45 | Zprávy

Město Ostrava vyhlašuje 21. ročník soutěže o titul Ostravský dům roku 2014.

Ostrava: Vyberte si dům roku
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Soutěž je určena pro investory novostaveb nebo rekonstrukcí budov nacházejících se na správním území města Ostravy a dokončených v letech 2013 a 2014. Letos poprvé můžete svého favorita vybrat v anketě také vy.

Přihlášená díla si můžete prohlédnout na webových stránkách města zde. Stavba s největším počtem hlasů získá titul Ostravský dům roku – cena veřejnosti. Hlasujte elektronicky do 24. března 2015. Výsledky hlasování zveřejníme v našich novinách a na webu města.

V tradiční části soutěže odborná komise ocení titulem Dům roku nejvýše hodnocené dílo. S udělením titulu je spojeno finanční ohodnocení ve výši 300 000 Kč a udělení bronzové plakety. V pořadí druhé vyhodnocené dílo obdrží odměnu ve výši 150 000 Kč. Kromě titulu Dům roku a odměny za umístění na druhém místě má Rada města Ostravy právo na doporučení odborné komise udělit dalším budovám čestná uznání bez určení pořadí. Čestná uznání nejsou spojena s finančním ohodnocením.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

11:33 Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

Zvýšit bezpečnost dopravy i chodců: to je hlavní cíl úsekového měření rychlosti v Bynově na silnici …