Praha 6: „Debilní“ je, že tunel Blanka není stále otevřený

04.03.2015 19:48 | Zprávy

Radnice Prahy 6 nyní čelí dotazům občanů, kteří jsou rozčílení z nejnovějších informací ohledně tunelu Blanka a s výrokem pražské primátorky souhlasí.

Praha 6: „Debilní“ je, že tunel Blanka není stále otevřený
Foto: praha6.cz
Popisek: Logo Prahy 6

Pokud stále není jasný termín, kdy se má nejdelší tunel v ČR a nejdelší městský tunel v Evropě otevřít, považujeme to za neuvěřitelné selhání a žádáme, aby byl jasně určen a pojmenován ten, kdo je za situaci odpovědný.

Slibů kolem tunelu Blanka již bylo dost, nyní žádáme o sdělení jasného termínu, kdy se tunel otevře a hlavně jaké dopady bude mít jeho otevření na území a obyvatele Prahy 6.

Intelektuální schopnosti jedince, který je kvůli mentální retardaci označován jako „debil“ jsou na úrovni asi desetiletého až dvanáctiletého dítěte, to rozhodně ale neplatí o občanech Prahy 6, kteří jsou právem rozzlobení a čekají jasné vysvětlení. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha6.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

11:33 Děčín: Město začíná testovat měření rychlosti v Bynově

Zvýšit bezpečnost dopravy i chodců: to je hlavní cíl úsekového měření rychlosti v Bynově na silnici …