Ústí nad Labem: Den otevřených dveří primátora měl úspěch

07.03.2015 17:11 | Zprávy

Městská doprava, stav a opravy komunikací, životní prostředí v našem městě – to byla hlavní témata, s nimiž se občané obraceli na primátora.

Ústí nad Labem: Den otevřených dveří primátora měl úspěch
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

O premiéru Dne otevřených dveří primátora ve středu 4. března 2015 byl mezi občany velký zájem. Mezi 14. a 17. hodinou (tedy v čase, který byl Dnu otevřených dveří vyhrazen) přijal primátor Josef Zikmund třináct občanů, každého přibližně na patnáct minut. Ústečané za primátorem přicházeli s podněty, které se týkaly městské dopravy, veřejného osvětlení, oprav městských komunikací, stavu životního prostředí v Ústí nad Labem, práce městské policie. S Josefem Zikmundem ale hovořili i o dětských hřištích, modelářském dni anebo Veteran Car Clubu. Konkrétní problémy občanů teď primátor projedná s jednotlivými odbory magistrátu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

7:31 Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

V soutěži Přívětivý úřad získal Cheb bronzovou pozici v rámci Karlovarského kraje.