Ústí nad Labem: Jednání o budoucím směřování MHD

05.11.2011 11:31 | Zprávy

Za účasti náměstka Jana Řeřichy se sešla k prvnímu jednání pracovní skupina zabývající se perspektivou a budoucím vývojem MHD v Ústí nad Labem.

Ústí nad Labem: Jednání o budoucím směřování MHD
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Pracovní skupina složená ze zastupitelů města napříč politickým spektrem, zástupců dopravního podniku a magistrátu si na svém prvním jednání stanovila a pojmenovala základní cíle, termíny a plán práce. Cílem pracovní skupiny je nalezení odpovědí na otázky, týkající se dalšího směřování MHD v Ústí nad Labem. Město Ústí nad Labem jako objednatel služeb u Dopravního podniku města Ústí nad Labem chce přesně definovat svoje budoucí požadavky, a to právě ve spolupráci s dopravním podnikem. Tímto způsobem chce nalézt reálné, efektivní a přesto všeobecně uspokojivé varianty budoucího směřování hromadné dopravy v našem městě. Souběžně s tím je kladen důraz na celkové zlepšování podmínek pro dopravu a životních podmínek ve městě. Skupina se tak bude muset zabývat širokou škálou témat, od čistě dopravních až po témata sociálně ekonomická, které dopravu v Ústí nad Labem ovlivňují.

„Hledáme tu nejlepší variantu pro příští desetiletí. To není snadný úkol. Pevně však věřím, že se nám podaří zvolit správnou strategii, která ve svém důsledku povede k uspokojení potřeb občanů našeho města a pro dopravní podnik bude znamenat jasně určenou perspektivu jeho dalšího rozvoje a směřování," uvedl k jednání pracovní skupiny Jan Řeřicha.

Další zprávy z Ústí nad Labem čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…