Ústí nad Labem: Nábor nových strážníků

01.03.2015 13:32 | Zprávy

Město Ústí nad Labem vyhlašuje náborové řízení pro obsazení dvaceti pracovních míst na pozici strážníka městské policie.

Ústí nad Labem: Nábor nových strážníků
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Schválením rozpočtu na rok 2015 došlo k posílení kapitoly městské policie, kterým je tímto umožněno navýšit stávající počet zaměstnanců o dalších dvacet strážníků. Na posty strážníků bude mezi uchazeči provedeno výběrové řízení, které se bude skládat  z pohovoru, fyzické připravenosti a psychologického vyšetření uchazeče.

Přihlášky do náboru budou k vyzvednutí v budově Magistrátu města Ústí nad Labem, III.patro, č.dv. 329, a to od 2.3.2015 každý pracovní den, a to od 08,00 hod. do 15,00 hod.. Strážníkem dle zákona může být občan ČR, který je bezúhonný, spolehlivý, starší 21-ti let, zdravotně způsobilý a dosáhl středního vzdělání s maturitní zkouškou. Ukončení náborového řízení bude sděleno prostřednictvím webových stránek města a městské policie.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Make up představuje v Galerii města tvorbu Jakuba Tomáše

16:33 Plzeň: Make up představuje v Galerii města tvorbu Jakuba Tomáše

Novým pokračováním projektu West Point zaměřeného na autory, které pomáhalo formovat prostředí Plzně…