Vsetín: Ve čtvrtek bude na městském úřadě omezen provoz

08.03.2015 12:30 | Zprávy

Městský úřad Vsetín oznamuje občanům, že dne 12. března od 7 do 14.30 hodin bude v budově úřadu z důvodu prací na vedení vysokého napětí omezen provoz. V tento den společnost ČEZ přeruší dodávku elektrické energie ve stanovený čas ve Vsetíně v části ulic Dolní náměstí, Havlíčkova, Kobzáňova, náměstí Svobody, Svárov, Tyršova a Zahradní.

Vsetín: Ve čtvrtek bude na městském úřadě omezen provoz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Přesto, že elektrická energie nepůjde v celém centru města, snaží se město vyjít vstříc občanům prostřednictvím zajištění náhradního zdroje elektrické energie, aby byl alespoň z části zajištěn provoz,“ řekl Radomír Zimek, tajemník Městského úřadu ve Vsetíně.

Na Městském úřadě bude v provozu oddělení Czech POINT, oddělení matriky, evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů a také evidence vozidel. Dále bude funkční pokladna, sociální odbor a také odbor stavebního řádu.

Omezení provozu se bude týkat odboru životního prostředí, živnostenského úřadu, odboru školství a kultury a správy majetku města.

„Vzhledem k tomu, že náhradní provoz bude zajištěn pomocí agregátu, což může přinést určité komplikace, žádáme občany, aby si, pokud to bude možné, pokusili domluvit jiný termín. V případě, že jsou již objednáni, tak aby si telefonicky ověřili, že je systém funkční. Upozorňujeme také, že v celé budově nepojedou výtahy,“ uzavřel tajemník Zimek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

7:31 Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

V soutěži Přívětivý úřad získal Cheb bronzovou pozici v rámci Karlovarského kraje.