Poslední příspěvky z profilů

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Pavel Sušický
Michal Rada
Michal Rada vložil nový článek

Michal Rada k výsledkům voleb

Michal Rada dnes odpovídal na otázky týkající se výsledků voleb. Samozřejmě nejvíc jich bylo k výsledkům voleb v Praze, ale dostalo se také na Senát.

MUDr. Marián Hošek
Alena Gajdůšková
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

student??

Pane kníže, reaguji na Vaši odpověď, kdy by jste se nerad vracel do studentských let. Jen by mě zajímalo, jestli si tedy myslíte, že bychom měli svoje děti dát do ústavu a sami šli bydlet na kolej?

Ing. Michaela Šojdrová
Mgr. Bohuslav Sobotka
RNDr. Petr Nečas
Přemysl Sobotka
Radek John
Radek John byl položen dotaz

neúspěch VV

Dobrý večer, podle toho co vidím v televizi se Vaší straně moc nezadařilo v komunálních volbách. Vít Bárta dal svoji funkci manažera k dispozici. Nechystáte se ke stejnému kroku?

Ludmila Müllerová
Ludmila Müllerová byl položen dotaz

koho volit?

Zdravím Vás, jak senátorka jste nepostoupila z prvního kola, koho byste doporučila svým voličům v kole druhém? Máme dát hlas lidovci nebo k volbám nejít? Váš volič

Jiří Šlégr
Jiří Šlégr byl položen dotaz

ČSSD v Teplicích

Dobrý den, Co říkáte neúspěchu ČSSD v Teplicích? Byla jsem na vašem posledním mítinku v Teplicích na Náměstí Svobody, kde jste hlasitě tvrdili, že Kuberu nahradíte. Jenže kde nic tu nic, co vy na to?