Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
PhDr. Marcel Chládek, MBA
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

xenofobie nebo oprávněný strach?

Sdílíte obavy Libora Roučka z údajného nárůstu extremismu v Evropě? Člen vaší strany Rouček se pohoršuje nad strachem Evropanů z muslimů. Ale není strach z těch, kdo chce žít v Evropě, aniž by přijal evropská měřítka, na místě? Děkuji Ivo

Mgr. Bohuslav Sobotka
Ing. Antonín Seďa
Michal Rada
Michal Rada vložil nový článek

Nečas o Senátu - zase straší a zastrašuje!

Výroky premiéra Nečase už mne unavují. Jeho nekompetentní a nedemokratický přístup k moci už přecházím takřka bez povšimnutí. Ale i tak mě ještě dokáže něco oslovit. Jeho slova o Senátu ukazují, jak málo si váží demokracie.

JUDr. Jeroným Tejc
RNDr. Pavel Poc
Pavel Sušický
Michal Rada
Michal Rada vložil nový článek

Michal Rada k výsledkům voleb

Michal Rada dnes odpovídal na otázky týkající se výsledků voleb. Samozřejmě nejvíc jich bylo k výsledkům voleb v Praze, ale dostalo se také na Senát.

MUDr. Marián Hošek
Alena Gajdůšková
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

student??

Pane kníže, reaguji na Vaši odpověď, kdy by jste se nerad vracel do studentských let. Jen by mě zajímalo, jestli si tedy myslíte, že bychom měli svoje děti dát do ústavu a sami šli bydlet na kolej?