Poslední příspěvky z profilů

Kývnete na nabídku ANO?

Kdybyste šel do koalice s ANO tak byste byl přeci nejen hejtman, ale koalice by měla přeci i víc mandátů, takže je to logické. I jinde se přeci ODS spojuje s ANO. Tak proč ne? A jak vlastně hodnotíte celkově váš výsledek ve volbách? Dřív tu ODS dominovala, nemyslíte, že kdybyste nekandidovali v koal...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Michaela Marksová
Ing. Karla Šlechtová
Petr Dolínek
Mgr. Miroslav Kavij
Ing. Pavel Kováčik
Mgr. Ivana Stráská
Radek Rozvoral
Strana zelených
Ing. Drahomír Jurajda, CSc.
Ing. Drahomír Jurajda, CSc. vložil nový článek

O pamětnících různých generací

Hlavní dělicí rovina nevede v dnešníě době mezi generacemii , nýbrž mezi skupinami lidí se zásadním rozdílným přístupem k současnému světu a možnosti zachování trvale udržitelného rozvoje světa a spravedlivější společnosti.

MUDr. Vít Kaňkovský
Aleksandra Udženija
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Podal jsem přihlášku na předsedu ČSSD?

Špičky sociální demokracie zareagovaly po programové konferenci této strany, která proběhla v sobotu, velmi hystericky na oznámení předsedy Místní organizace ČSSD v Cerhenicích Semráda, že vstupuji v této organizaci do ČSSD.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Jana Černochová
Tomáš Zdechovský
PhDr.  Jiří Štěpán, Ph.D.
Adriana  Krnáčová, M.A., MBA
Petr DROZDÍK
Petr DROZDÍK vložil nový článek

Nejhorší scénář pro orlovskou zušku? Zbourat

Vyplývá to alespoň z posledních jednání a také z informací, které mám k dispozici. Představitelé Města Orlová, s nimi všichni rodiče, příznivci hudby a uměleckého vzdělávání byli dlouhou dobu v očekávání, jakým směrem se ZUŠ posune

Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

Zaorálek v leninském duchu

Není obvyklé, aby se ministr zahraničí demokratického státu vyslovoval v podobném duchu, jako to činil „vůdce proletariátu“ ze začátku minulého století, sovětský bolševik a soudruh Vladimír Iljič Lenin. V názoru na kolonialismus si oba pánové notují.

Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

Řecká cesta sociální demokracie

Přestože beru, že papír snese všechno a vládní skutečnost může vypadat úplně jinak, nikdy bych si netroufal volit stranu, která nabízí na první pohled nereálný a neuskutečnitelný program.