Poslední příspěvky z profilů

Kývnete na nabídku ANO?

Kdybyste šel do koalice s ANO tak byste byl přeci nejen hejtman, ale koalice by měla přeci i víc mandátů, takže je to logické. I jinde se přeci ODS spojuje s ANO. Tak proč ne? A jak vlastně hodnotíte celkově váš výsledek ve volbách? Dřív tu ODS dominovala, nemyslíte, že kdybyste nekandidovali v koal...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Ivo Bezecný
Ing. Ivo Bezecný vložil nový článek

Řecká cesta sociální demokracie

Přestože beru, že papír snese všechno a vládní skutečnost může vypadat úplně jinak, nikdy bych si netroufal volit stranu, která nabízí na první pohled nereálný a neuskutečnitelný program.

Ing. Milan Urban
Ing. Milan Urban vložil nový článek

Boleslav není a nebude Detroit

Každá dobrá, optimistická zpráva musí být v českém prostředí okamžitě vyvážena temnou úvahou o blízkém neštěstí. Takže když objem produkce automobilového průmyslu přesáhl jeden bilion korun, je to výrazný krok k tragédii.

Ing. Jan Zahradil
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg vložil nový článek

Zemanův sen splněn

Sociální demokraté dospěli k zajímavému výsledku. Pan Sobotka bude nadále premiérem, nicméně hlavním kandidátem do voleb bude nynější ministr zahraničí Zaorálek a za mocenské nitky bude v pozadí tahat nový šéf strany Chovanec.

Petr Thaisz
Ing. Petr Kunc
Ivo Valenta
Ivo Valenta vložil nový článek

Křeček prostě nemůže mít přednost před lidmi

Stanovisko k dnešnímu zasedání krajského zastupitelstva Zlínského kraje a odvolání zastupitele Zdeňka Vacka z Výboru pro územní plánování, zemědělství, životní prostředí a rozvoj venkova Zastupitelstva Zlínského kraje.

Ing. Jan Zahradil
RNDr. Pavel Poc
Ing. Karla Šlechtová
RNDr. Radoslav Štědroň
RNDr. Radoslav Štědroň vložil nový článek

5. díl

vydržte - je to návrh vyřešení islámské ideologie - možná nejenom pro Českou republiku; prostě to má 13 stran - jedním štěkem na odstavec to nelze zvládnout

Ing. Radovan Vích
Radek Rozvoral
MUDr. Roman Sýkora, Ph.D., MHA
Petr Bajer
Mgr. Daniel Herman
Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy
Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy vložil nový článek

Kdo vynalezl diskriminaci žen?

Terorismus není náboženství, nýbrž brutální kriminální akt, ať je proveden jednotlivcem nebo státem. Světové statistiky nám zcela transparentně deklarují, že nejvíce obětí terorizmu pochází z řad ženského pohlaví. Proč?

prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.
Mgr. Petr Štěpánek
Mgr. Petr Štěpánek vložil nový článek

Škatule, hejbejte se! aneb Nejsme jako my

Je to taková klasická politická předvolební finta. Tragického či jinak problematického či profláknutého politika vykopnou a na jeho místo posadí jeho nejbližšího spolupracovníka, který tomu vykopnutému po celou dobu asistoval.

RNDr., Mgr. Tomáš Vaněk, CSc
RNDr., Mgr. Tomáš Vaněk, CSc vložil nový článek

Chraňme český venkov

Vláda se chová přesně podle známého Reaganova výroku "Když něco funguje, zdaň to.. když se to ještě hýbe, zreguluj to.. a když se to hýbat přestane, dotuj to". Reagan to ovšem myslel jako varování, ne jako návod.