Poslední příspěvky z profilů

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Antonín Seďa
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Ministerské neodcházení

Ministryně Valachová má v sobě něco z madame Dubarry. Tato někdejší blízká přítelkyně krále Ludvíka XV. byla revolučním tribunálem v době jakobínského teroru odsouzena ke gilotinování.

Ing. Evžen Tošenovský, Dr.h.c.
JUDr. Bohumil Šimek
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Daniel Herman
Adriana  Krnáčová, M.A., MBA
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek vložil nový článek

Odporná praxe odposlechů v Česku

Česko je zřejmě jedinou zemí v té vyspělejší části Evropy, kde je připuštěna u soudů důkazní praxe opírající se o odposlechy. Akce vůči Davidu Rathovi měla od počátku všechny rysy konspirativního spiknutí.

Milan Štěch
Petr Dolínek
TOP 09
Občanská demokratická strana
Jindřich Pilc
Dan Ťok
Česká Lípa
Ing. Marek Doležal
Ing. Marek Doležal vložil nový článek

K parku OSN přistupujeme odpovědně a odborně

Správa věcí veřejných je často o zvažování té nejlepší varianty z několika nedobrých variant. Jde o komplexní problematiku, do které vstupuje velké množství vnějších faktorů, se kterými se často nedá vůbec nic dělat.

MUDr. Olga Sehnalová, MBA
Radek Falta
Ing. Zdeněk Štefek
Ing. Zdeněk Štefek vložil nový článek

Středočeská zemětřesení

Programové prohlášení Rady Středočeského kraje zní líbivě. Třeba pasáže "nebudeme zvyšovat počet úřednických postů", »prověříme využívání externích služeb krajským úřadem", "výběrová řízení budou připravována a administrována především zaměstnanci"

Česká Lípa
Česká Lípa vložil nový článek

Šikovné českolipské ruce znají své vítěze

V historickém duchu se neslo letošní vyhlášení finalistů 2. ročníku soutěžní přehlídky „Šikovné ruce aneb Řemesel se nebojíme“. Jde o projekt města Česká Lípa na podporu technické a manuální zručnosti mladé generace.