Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Sazka

Dobrý den bude se stát finančně podílet na splácení dluhů Sazky nebo to necháte na nějakém silném soukromníkovi, který ji za splacení dluhů ovládne? Karafa

Ing. Martin Kocourek
Radek John
RNDr. Lukáš Ženatý
RNDr. Lukáš Ženatý byl položen dotaz

Hádka

Pane doktore, co říkáte na koaliční hádky o post prezidenta policie, o protikorupční opatření. Nevrhá to na vyjednávácí schopnosti ODS horší světlo, tudíž stín? Nebo je chyba na straně VV?

Jindřich V.
Občan Jindřich V. má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

ThDr. Kateřina Klasnová
ThDr. Kateřina Klasnová byl položen dotaz

Vít Bárta předsedou VV?

Proč, vážená paní místopředsedkyně, nechce být váš manžel předsedou, ale "jen" jejím prvním místopředsedou? Co za tím skutečně stojí a hovoříte spolu někdy doma na toto téma?

Ing.
JUDr. Vojtěch Filip
PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Podpora M. Haška

Rád bych se zeptal, co říkáte na podporu Jiřího Paroubka pro Michala Haška? Není to přenesený útok na pana Ratha a zároveň podpora J. Tvrdíka, o němž se říká, že za panem hejtmanem Haškem stojí a v mnohém mu taky pomáhá, stejně jako například paní bývalá ministryně Petra Buzková z ČSSD.

JUDr. Milan Jančík, MBA
JUDr. Milan Jančík, MBA byl položen dotaz

Kdo za vámi stojí?

Lidi jako vy nejen že ubližují politice, ale taky demokracii. Nerozumím tomu, jak někdo jako vy může vůbec působit ve státní zprávě. Je mi vás líto, pane Jančíku. P.s. mohl bych vědět, kde jste studoval MBA a JUDr.?

Ing. Jan Zahradil
Ing. Jan Zahradil
RNDr. Petr Nečas
Ing. Jan Zahradil
doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
Minsterstvo životního prostředí

peníze do přehrad

Dobrý den, někde jsem četla, že velká skupina odborníků, která zkoumá, jak v českých přehradách nastavit podmínky klasických jezer. Bude nám to k něčemu dobré nebo to jsou jen další darmožrouti českého rozpočtu?

JUDr. Milan Jančík, MBA
Ing. Kamil Jankovský
PhDr. Lubomír Zaorálek
JUDr. Vít Bárta