Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. František Bublan
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

pilátovský tah

Dobrý den, umyl jste si ruce po pilátovsku nad Johnovou komisí na policejního prezidenta? Oo se pak koalice snáz kritizuje, když sami nepřiložíte ruku k dílu

PaedDr. Ivo Strejček
Kvilda
Kvilda vložil nový článek

Kvilda

Kvilda je nejvýše položenou obcí v ČR (1065 m n. m.). Leží 7 km severně od turistického hraničního přechodu Bučina, 6 km od pramene Vltavy, v centru Národního parku Šumava. Poloha Kvildy uprostřed Šumavských plání, které jsou nejrozsáhlejší souvislou

Stanislav Mišák
Stanislav Mišák byl položen dotaz

děkujeme, vydíráme

Dobrý den pane hejtmane, zrovna tady čtu, že jedná bezpečnostní rada Zlínského kraje, by vymyslela, jak se postavit vydírání lékařů. Je to vůbec v silách kraje?

Kvilda
Obec Kvilda má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Radek John
Radek John byl položen dotaz

velká koalice

Když vznikne komise pro výběr policejního prezidenta, kde zasednou i socialisté, nebojíte se, že tak vznikne podhoubí pro velkou koalici? Velké strany by přece mohly zjistit, že se obejdou i bez „potížistů“

Jiří Paroubek
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. odpověděl na dotaz

Ministr zdravotnictví odpovídá na dotaz

Dobrý den,oproti ostatním zemím EU je v ČR poměrně  velký nadbytek lůžek akutní péče a zároveň je nedostatek lůžek péče následné. Lze připustit, že postupný proces přeměny lůžkového fondu by současná situace mohla urychlit a byl by ku prospěchu věci.

Ivan P.
Občan Ivan P. má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

velký šéf

Premiér naznačuje, že máte až příliš velký vliv na resort vnitra. Podobné debaty už tu byli při sestavování téhle vlády. Nechystáte se rezignovat, abyste podobným řečem učinil přítrž? Děkuji za odpověď, Borůvková

MUDr. Jiří Maštálka
MUDr. Pavel Bém
MUDr. Pavel Bém byl položen dotaz

šílení doktoři

Lidem se pomalu přestává líbit akce lékařů, já patřím k těm, kterým se nelíbí už delší dobu? Nechystáte se taky prchnout z republiky jako doktor?

Koudelka
Občan Koudelka má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

borůvka
Občan borůvka má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Jana Vaňhová
Jana Vaňhová byl položen dotaz

rušení ROP

Dobrý den paní hejtmanko, děkuji za předchozí odpověď. Slyšela jsem, že se vláda chystá zredukovat počet regionálních rad, které bojují o evropské peníze. Neobáváte se, že bude zrušena právě rada, po kterou patří i Ústecký kraj?

JUDr. Stanislav Grospič
Michal Doktor
Michal Doktor byl položen dotaz

zlatý standard

Dobrý večer, v časopise EURO jsem četla zajímavou úvahu o tom, že by stabilitě světové ekonomiky prospělo, kdyby se země vrátily ke zlatému standardu. Je to reálné?