ČD Cargo modernizuje svůj vozidlový park

22.08.2015 7:35 | Zprávy

V souladu se strategickými cíli společnosti vyhlásilo ČD Cargo mezinárodní výběrové řízení na pořízení pěti interoperabilních lokomotiv v přepokládané hodnotě až 550 mil. Kč.

ČD Cargo modernizuje svůj vozidlový park
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Počítá se rovněž s opcí na další tři stroje za stejných podmínek. Celé výběrové řízení je realizováno formou jednacího řízení a je otevřené všem potenciálním uchazečům o tuto zakázku. Požadavek zní na lokomotivy nově vyrobené, či vyrobené maximálně před dvěma lety, které neměly předchozího uživatele. S provozem nových lokomotiv se v první fázi počítá v Německu, Rakousku, Polsku, na Slovensku a v Rumunsku. Lokomotivy musí být vybaveny vlakovým zabezpečovačem ETCS Level 2.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

FNUSA: Brněnská triatlonistka závodí proti Alzheimerovi a Parkinsonovi

20:11 FNUSA: Brněnská triatlonistka závodí proti Alzheimerovi a Parkinsonovi

Brněnská rodačka Iva Horčicová letos poprvé startuje na Mistrovství světa v triatlonu. Den D nastane…