Nečas prý trpí kvůli Bradáčové

24.10.2012 11:27 | Zprávy

Petr Nečas nejspíš padne, i když si to vůbec nezaslouží. Jako Gorbačov se pustil do boje s existujícími zlořády a zaplatí za to svou politickou kariérou. Hlavním zájmem současných politických tanců totiž evidentně je odstranění premiéra.

Nečas prý trpí kvůli Bradáčové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

„V první řadě si musíme uvědomit, že v české politice je víc zhrzených citů a nehynoucí nenávisti, než v seriálu Ordinace v růžové zahradě,“ uvádí svou analýzu redaktor MF DNES Martin Komárek. V ODS je podle něj mnoho ukřivděných. „A když někoho opravdu nenávidíte a naskytne se vám příležitost, použijete všech prostředků,“ pokračuje.

Kromě nenávisti lze najít i jakési rozumové důvody současného politického dění. Kromě zarputilých obhájců pravicových kořenů ODS by Nečasovo odvolání vyhovovalo zejména kmotrům. Těm totiž premiér vydatně přistřihl křídla. „Petr Nečas je v ODS něco jako Gorbačov v bývalém Sovětském svazu,“ píše Komárek. „Ač letitý funkcionář, který zná své pappenheimské a jejich minulé i současné hříchy, vypustil krakena,“ dodává o premiérovi.

Policii a státním zástupcům narostla křídla a vazební věznice se začaly plnit korupčníky. Proto je v životním zájmu mnoha lidí odstranění Petra Nečase, bez něhož nepůjde Lenku Bradáčovou a další státní zástupce zastavit. Proto se zdá, že veškeré vyjednávání je předstírané a cílem je pouze odstranění premiéra.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

EET

Pane Kuklo, o co opíráte vaše tvrzení, že by EET do státního rozpočtu přineslo desítky miliard? Víte, jak to chodí? Buď za něco zaplatíte méně, a bez papíru nebo více s papírem. Co myslíte, že si většina lidí, co počítá každou korunu vybere? A co tedy řeší EET? Já vám to řeknu, vůbec nic.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

10:48 Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

Ekonomická rána pro miliony Čechů. Miroslav Ševčík se vyjádřil k možnému omezení prodeje plynových k…